No właśnie. Kto ma już tą pieluszkę? Czytałam na stronie Grovii, że zmodyfikowali kształt. Mnie bardzo odpowiadał dotychczasowy, więc pytanie czy zmienili na lepsze, czy popsuli.
No właśnie. Kto ma już tą pieluszkę? Czytałam na stronie Grovii, że zmodyfikowali kształt. Mnie bardzo odpowiadał dotychczasowy, więc pytanie czy zmienili na lepsze, czy popsuli.
Właśnie dotarła do mnie paczka z nową groviąwypiorę ubiorę i zrecenzuję
![]()
dobrze, że niczego nie zmienili w swoich otulaczach, uważam że są idealne. Zamówiłam tę nową pieluszkę na prezent dla chrześnicy nie mogłam się oprzećDam znać co i jak do mnie dotrze.
tak, mam porównanie. Nowa O.N.E jest nieco szersza w kroku od hybryd tych starszych. Te ostanie wzory, które wyszły (m.in. kampery)są tak samo szerokie jak ta nowe O.N.E.
- Tak miękkiej i delikatnej pieluchy w rękach jeszcze nie miałama stosik mamy spory. Piękne kolory, innowacyjne rozwiazanie zapiecia-to jest chyba najfajniejsze w tej pieluszce. Dodatkowy rzep przyczepia się na napki.
- Rzep w tej pieluszce jest inny niż w hybrydach - dziewczyny na grupie piszą, ze jest taki jak w bumgeniusach- nie mam porównania z tą pieluszką.
- Wkłady super dopasowane, idealnie miękkie. Spinane napkami. Napy zostały tak zaprojektowane, ze w ogóle ich nie czuć gdy dotykają skóry.
- Pieluszka schnie dosyć szybko. Na domowej suszarce- ok 3-4 godziny- wkłady na dworze- ok 5 godzin.
Pieluszka na pupie jeszcze nie była.
Postaram się wkleić foty, choć nie wiem czy mi to wyjdzie![]()