-
Chustoguru
My też po testach otulacza sio hybrid grovia i wkładów no-prep. Dziękujemy za możliwośc testowania 
Testowała 21-mczna panna, niecałe 10,5 kg, jakieś 84cm wzrostu
otulacz bardzo fajny - PUL super: przyjemny, elastyczny ale mocny się wydawał. Otulacz bardzo zgrabny, sporo jeszcze zapasu zostawało. Na pewno leżał dużo lepiej niż większość, z którymi mamy do czynienia na co dzień (gdzie na nogach się już odciska a w brzuchu jest za duży obwód).
Z systemem grovii z dopinanymi wkładami miałam styczność po raz pierwszy. Super szybko się zakłada, nic sie nie przesuwa ale za to otulacz z tetrą już mi zupełnie nie podszedł - brak jakichkolwiek zakładek, które by tetrę trzymały oraz obecność nap do wpinania, które wydaje mi się czuć mimo tetry skreśliły go dla mnie do użytku z czymś innym niż oryginalne wkłady
a wkłady no cóz... Mi nie podeszły. Ale ja bardzo nie lubię mikrofibry (zarówno w dotyku jak i zapachu, którym mi zaraz zalatuje). Schnęły szybko (chociaż nie wywijałam ich na drugą stronę). Przecieków żadnych nie zaliczyłyśmy. Ale wkłady+otulacz robiły naprawdę dużą pupę, większą anieżeli nasz zestaw typowy czyli tetra w prostokąt+otulacz.
testerka nie narzekała, więc musiało być jej wygodnie
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów