Pokaż wyniki od 1 do 20 z 158

Wątek: GroVia

Mieszany widok

Chustoguru

Domyślnie

jak uda wam się zlikwidować napkę na plecach to proszę o patent - bo sam otulacz z innymi wkładami/prefoldami/tetrą jest fajny

mamru
    Guest

Domyślnie

joasiu ja myślę, że ją po prostu młotkiem trzeba

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    joasiu ja myślę, że ją po prostu młotkiem trzeba
    tak też pomyślałam, ale jak zostaną kawałki w środku to jak je wydobędę (nie chcę by się coś dziecku wbiło) z drugiej strony jak wytnę to dziura i co?
    macie na napy czy rzepy?

mamru
    Guest

Domyślnie

masz rację, zupełnie o tym nie pomyślałam, ale można zrobić mikro dziurkę gdzieś z boku i jakoś te kawałki przez nią wydostać.
    Ja mam na napy, ninawidzę pieluch na rzepy :/

Chustoholiczka

Domyślnie

no dobra, zrobiłam przed chwilką!!!!wziewłam nóz do kartnu i przecięłam, odleciała wierznia cześc, ta w srodku po trochu na bok pod metke przesunęłam i zrobiłam mała dziurke na dwa te otworki w siateczce i wyjęłam. po napie nie ma praktycznie śladu, a tu z boczku szczypne nitka. chciałam rozpruć bok, ale widze ,ze porządnie fabrycznie zrobione....acha zauważyłam,ze ten otulacz ma DWIE warstwy tej siateczki. ale ona milusia!!!!

chciałam Wam zrobić zdjecie, ale na moim aparacie (idiotenkamera) nie widać wcale tego!!!!

Chustoholiczka

Domyślnie

taki nożyk intorligatorski ostry, ale pod kątem 90 st. z powierznią , położy rantem ten nap na jakies powierzchni, i nacisnąć z całej siły, uwazac,żeby nie odciąć palucha

mamru
    Guest

Domyślnie

Nata brawo!!
    to ja chyba też tak zrobię

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów