Pokaż wyniki od 1 do 20 z 158

Wątek: GroVia

Mieszany widok

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    nie wiem Kochana, napiszę Ci jak tego dotknę. ja czytałam, że to nie jest polar, tylko welur, delikatny, miły w dotyku. Napiszę więcej jak do mnie dotrze.

i jakie wrazenia?

ja mam otulacz i wkłady. otulacz nieziemsko mi się podoba. wykonanie, zgrabność...super. wkłady....mam mieszane uczucia....po pierwsze schna masakrycznie długo, po drugie...te skrzydełka...nie wiem...po trzecie NAJWAZNIEJSZE, jak otulacz jest zrobiony na rozmiar najmniejszy wkłady wystają znacznie. no i jeszcze jak wkłądy sa założone to na plecach czuc napkę. sama wypróbowałam kładąc się na pieluszcze i to akurat na kręgosłupie....dla dzieci małych, leżących...uważam ,ze niekorzystnie. zastanawiam się, czy napki nie zlikwidować w otulaczu, bo zamierzam popróbować z wkładami milovii. zrgrabne sa bardzo. ale...przyłożyłam do milovii i mają taką sama szerokośc w kroku. pomimo to, inaczej lezą.

mamru
    Guest

Domyślnie

moje wrażenia podobne do Twoich. Otulacz uszyty super, bardzo mi się podoba. Rewelacyjnie szybko schnie, a to ważne.
    wkłady dla mnie nie pomyślane zupełnie. Na razie jeszcze ich nie użyłam. Minus wielki za to, że są zszyte ze sobą, bo schną masakrycznie długo. Ja odwracam je zupełnie na drugą stronę, ta konopną i wtedy szybciej trochę schną.
    z tym zmniejszaniem to nie wiem, ponieważ moje "małe dziecko" nosi pieluchy rozpięte na maxa, nie zmniejszam rozmiaru. Ale faktycznie niefajnie, że czuć nape na plecach.
    A propos nap to wkładki w BG zawsze układam tak, żeby napy były z przodu, żeby dziecko na nich nie leżało.

Chustoholiczka

Domyślnie

mamru jak myślisz, jak się zachowa ten otulacz z innymi wkładami? masz doświadczenie?

a powiedz, ten bumgenius to ta druga wkładka po co?

mamru
    Guest

Domyślnie

powiem Ci Kochana że Mały właśnie leży z grovią na pupie i tetrą, i tak najcześciej z niego korzystam. Myślę, że wkładkę z mikrofibry też można włożyć.
    Ten mały wkład BG to tzw booster, cieńsza wkładka dla zwiększenia chłonności. Ja wkładam do kieszonek tak, żeby była z przodu- u chłopców to ważne

Chustoguru

Domyślnie

jak uda wam się zlikwidować napkę na plecach to proszę o patent - bo sam otulacz z innymi wkładami/prefoldami/tetrą jest fajny

mamru
    Guest

Domyślnie

joasiu ja myślę, że ją po prostu młotkiem trzeba

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    joasiu ja myślę, że ją po prostu młotkiem trzeba
    tak też pomyślałam, ale jak zostaną kawałki w środku to jak je wydobędę (nie chcę by się coś dziecku wbiło) z drugiej strony jak wytnę to dziura i co?
    macie na napy czy rzepy?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów