Dziękujemy za możliwość testowania. Mieliśmy AIO rowerkową i SIO pomarańczową.
Tester: chłopiec 15 m-cy

AIO Rowerowa: super pieluszka, zgrabna, pięknie odszyta, nie przeszkadzało mi odwrotne zapinanie, bo napy świetnej jakości. PUL solidny, grubszy niż cieńszy, lubię takie, bo są pewniejsze. Pierwsze wrażenie miałam trochę negatywne, bo wkłady malutkie i tak w ogóle mało materiału chłonnego w środku, ale to tylko złudzenie. Syn miał pieluszkę 2,5 godziny i wytrzymała super, PUL nie puścił, wkłady wewnątrz do wykręcenia, celowo przeczekałam taki długi czas, żeby sprawdzić kiedy przecieknie. Sprawdziła się super. Co do ceny to kieszonka+dobre 2 wkłady innych firm, też tyle kosztują, dla mnie do zaakceptowania, bo nie przecieka i pięknie leży na pupie.

SIO: nie polubiłyśmy się. Pieluszka ok, wkłady solidne, chociaż nie widzę sensu wszywania do nich PULa, bo to utrudnia suszenie w suszarce w wysokiej temperaturze. Nie przemawia do mnie przede wszystkim montaż wkładu na napę z tyłu na pupie, jak dziecko leży na pleckach, gniecie. Do spania się nie nadaje i dla malutkich leżących dzieci też nie. Ogólnie pozytywnie, ale ta napa na plecach u mnie pieluchę dyskwalifikuje.