-
Chusteryczka
witam bardzo dziękuję za możliwość testowani, była to olbrzymia przyjemność 
zestaw w AIO rowery i z dopinanymi wkładami pomarańczowa SIO na napki
tester - ok 7 miesięczny chłopczyk, ok 8-8,5 kg wagi. Czy szczupły nie wiem, nie mam porównania z innymi dziećmi, ale pulpet to a niego też nie jest.
ROWEROWA - oczarowała mnie bardzo, pięknie leżała, zapięcie do środka bardzo fajne rozwiązanie, elastyczne boczki - świetne! Gdyby nie to że ja nie lubię mieć pieluszek na raz, to bym z chęcią nabył, no i mój niestety sygnalizuje najmniejsze siusiu, więc dla nas za krótko na pupie. Nie wypowiem się czy wytrzymje olbrzymie ilości siusiu, bo Tadzio w czasie drzemki raczej nie siusiu, często się budzi i krzyczy że chce mu się siusiu, więc nie mieliśmy możliwości zalać jej dgranic możliwości.
Z wymiennymi wkładami:
wkłady - bardzo bardzo mi się spodobały, i ten kształt że w kroku jest inny mięki materiał - kupa zatrzymana, a dzięki tej bawełence bardziej ergonomiczne. mieszane uczucia mama tylko do tego podszycia dodatkowym pulem, z jednej strony otulacz mniej śmierdzi siusiami i na dłużej bez prania starcza, ale jak jest pul to już tych wkładów nie wykwaskuję, złogów nie rozpuszczę i tak często wygotować nie można. To dla mnie duży minus.
Co do chłonności znowu się nie wypowiem bo sikamy małe ilości.
Podoba mi się patent że warstwy są zszyte tylko z przodu i z tyłu a środek przewiewny, nie suszy się łatwo, ale to myślę kwestia przyzwyczajenia.
pieluszka - siateczka od środka bardzo mi się podoba i jestem na tak! co do kroju, no niestety nie leży tak fantastycznie jak rowerowa, ale też przyzwoicie 
Podsumowując - bardzo bardzo chciałabym takie mieć i to nie jedną! tylko skąd sponsora na nie znaleźć??
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów