-
Chustofanka
Serwus! Pięknie dziękujemy za możliwość testowania pieluszek! 
Tester 14m-cy 10,5kg chłopczyk, zestaw na napy AIO i SIO.
Nie sądziłam że pieluszki mnie zachwycą, bo mamy już swoje ulubione, stosik kompletny, bo pieluchujemy wielo ponad rok. Muszę jednak napisać że zaskoczyły mnie bardzo pozytywnie przede wszystkim swoją zgrabnością! W stosunku do innych pieluszek jakie mamy w stosiku te są wyjątkowo długie w kroku - mieliśmy spięte je na najkrótszą opcję; nie wiem jak by pasowały na malutkiego noworodka? Dla porównania inne pieluszki one-size mamy rozpięte na przedostatnią napę po długości, a rozmiarowe nosimy "L".
AIO w rowery
+ bardzo zgrabna, wąska w kroku, nie robi dużej pupy
+ spory zakres regulacji w pasie jak i po długości
+ chłonność: w mojej ocenie bardziej chłonna niż AIO IB rozmiar L
- zapinanie nap "na opak" wkurzające, pozatym uszy pieluchy są przy wkładzie chłonnym i są zasikane; wolę trdycyjne zapięcia
- drogie

SIO pomarańczowa
+ bardzo zgrabna, wąska w kroku, nie robi dużej pupy
+ spory zakres regulacji w pasie jak i po długości
+ bardzo chłonne oba zestawy wkładów i fajnie się układają w pieluszce
- czas schnięcia wkładów - suszyłam przewrócone na lewą stronę i rozłożone na maksa, schły dłużej niż bambusowe z CloseParent starej wersji (a to wkłady które mi najdłużej schną)
- drogie
+ i - dla siateczki w otulaczu, z jednej strony otulacz dzięki niej nie chłonie zapachów a z drugiej kusi rzepy z innych pieluch do przyczepienia

Podsumowując, bardzo mi się spodobały, starannie wykonane, ładne wzory. Kibicuję szerszemu wejściu na rynek, coby na bazarku było ich więcej i można było sobie popróbować 
Maluszek 19.11.2012
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów