Dziękujemy za mozliwośc testowania.
Testowaliśmy zestaw na napki. Tester ma ok 9 kg, prawie 5 miesięcy.
Pieluszki śliczne, kolorowe, fajnie odszyte. Wzorek w rowerki genialny!
Bardziej do gustu przypadla nam AIO. Pieluszka nieduża, zgranie sie prezentuje na pupie. Przecieku nie zaliczyliśmy, ale testowaliśmy tylko w dzień. Najbardziej spodobało mi się zapięcie - co prawda trzeba się przyzwyczaić do zapinania "odwrotnie" - przód pieluszki przychodzi na górę, ale za to "uszka" bardzo elastyczne (bez PULa).
SIO jako otulacz spawdzil się bez zastrzeżen, przecieku nie zarejestrowaliśmy, trochę mnie dziwiła siateczka od wewnatrz (jeszcze nie mieliśmy takich pieluszek, zawsze w otulaczu był goły PUL lub materiał/polar jak w CP), ale wydaje mi się, że u nas nie wpłynęła na uzytkowanie.
Wklady mnie troszke zawiodły. Niewygodnie mi sie je wpnało, szczególnie na tylna napkę zawsze miałam wrażenie, że będzie z tyłu wystawać poza otulacz. Długo schły, musiałam je "wywijać", bo środek długo pozostawal wilgotny (miejsce zszycia obu warstw). Wkład z bawełny organicznej wydawal mi się strasznie twardy i szorstki, nie kupiłabym takiego. Konopno-bawełniany z polarkiem zdecydowanie fajniejszy. Poki co Mlody jest dość spokojny w czasie przewijania, więc byc może nie doceniamy mozliwości przypięcia wkładu do otulacza.

No i cena niestety dość... wysoka