Pokaż wyniki od 1 do 20 z 158

Wątek: GroVia

Widok wątkowy

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

Testowaliśmy otulacz SIO na rzepy i pieluszkę AIO na napki.
    Tester - Fabian, 19mcy
    Zacznę od SIO. Pieluszka zgrabna, miły materiał w środku, taka mięciutka siateczka, pierwszy raz się z nia spotkalam. Pieluszka dobrze dala sie dopasowac, nic nie sterczalo, gumki nie odbijaly sie. Ogólnie fajna. Trafiłam chyba na kiepski egzemplarz, bo przy pierwszym odpięciu rzepa, zaczął się on po prostu odrywać. Na szczęście, nic strasznego, przyszyłam, bo po pierwszej zmianie wkładu już pół było oderwane. Jak widać, rzepy trzymają porządnie
    wkłady chłonne bardzo, dwuwarstwowe, milutkie. To chyba organiczna bawełna?
    Otulacz nawet po dwóch zmianach wkładu nie złapał zapaszku. Pewnie dzięki tej siateczce
    Pieluszka AIO. Bardzo zgrabna! Naprawdę mi się spodobala. Dobrze się układa, nie robi dużej pupy. Dobrze chłonie, wkłady również z tej chyba organicznej bawełny. Dodatkowo jest wkładka, którą można doczepić jeśli chce się zwiększyć chłonność. Jedynym minusem dla mnie jest to, że napy odpinają się w przeciwną stronę niż we wszystkich naszych pieluszkach. Wygląda na naprawdę ekskluzywną pieluszkę z górnej półki. Zaskoczeniem było dla mnie to, że pieluszka wyschła szybko w porównaniu do wkładów SIO. h
    Ostatnio edytowane przez Judyta ; 28-10-2013 o 14:05

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów