Jak można je kupić?
a jakies inne zestawienia kolorystyczne widzialam , na tel. nie moge dobrze dostrzec kolorow ale jesli cos ciemny pudrowy roz plus szary to .oze byc piekne
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
cytuję za fanpagem LL na fejsbuku:
"Tylko biały z zielona różą i czerwony z białą różą to chusty bambusowe."
reszta bawełna.
od jutra w sprzedaży, dziś się nie wyrobili.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Justynka aleś Ty szybka,właśnie miałam pisać![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
no nie, o lnie nie wspominali.
to cała wypowiedź:
"Dziękujemy za wszystkie żakardowe komentarze. Śpieszymy uzupełnić informacje i odpowiedzieć na Wasze pytania w obu językach polskim i angielskim, osobnym postem żeby nie umknęło. Chusty intensywnie szyjemy, jutro oficjalnie pojawią się w sprzedaży - przepraszamy dziś nie daliśmy rady. Większość kolorów to 100% bawełna. Tylko biały z zielona różą i czerwony z białą różą to chusty bambusowe. Chusty będą dostępne w naszym sklepie internetowym, ale również dla partnerów. Jest ich sporo, ale odczuwamy też ogromne zainteresowanie!"
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
A ja dopiero załapałam, że to LL nie Nati jak wątku zaczęłam szukać, żeby na spokojnie obejrzeć, serio
tym bardziej gratulacjęchyba wstąpię do klubu CHCĘ JĄ MIĘĆ
![]()
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Dziewczyny, na obce forumy trafiłyście
http://choosingwrap.livejournal.com/3180370.html