mi sie nie podobają
zresztą żadne afryki i inne cuda ze zwierzakami też
no może znalazłby się jakiś wyjątek
mi sie nie podobają
zresztą żadne afryki i inne cuda ze zwierzakami też
no może znalazłby się jakiś wyjątek
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Uwielbiam żyrafki
Całe szczęście, że kolory nie moje, bo znowu cierpiałabym przez brak funduszy![]()
Tomek 1994, Franek 2002, Antek 2011
A ja myślę że fajowe sąCiekwa jestem jak w akcji, ale myślę że mają potencjał! No i kolorek wybitnie "mój"
![]()
Ech no...podobają mi się, ciekawe, jakie w całości będą. Tylko że zbliżam się do statusu chustopróchna chyba...
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
a ja wręcz przeciwnie - na fiolety z wielką przyjemnością zerkam, na te bardziej intensywne chętnie, ale te żyrafki też mi się podobają
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Kolorystyka świetna
Żyrafy też ujdą![]()
co to za kolor dla zyrafy ja sie pytam???chcialabym wiekszy kawalek zobaczyc, ale wydaja sie fajne...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
łoooofiolecik, lubię to
![]()
Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)
no śliczne są te żyrafy!! trzeba z mężem pogadać... ;>
moje mają po praniu nie prasowane 69cm
już pisałam w tym wątku parę razy porównanie do jaskółek - przejrzyj wątek
wg mnie widać kontrast ale nie jest aż tak bardzo widoczny jak w fioletkach, ale zdecydowanie widać wzór na obu stronach![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
A ta zieleń żyrafowa to zieleń-zieleń czy oliwka? bo nie wiem czy dobrze widzę![]()