Zoana - a wiesz, że wątek bez zdjęć jest nieważny
Gratuluje i zazdroszczę, ja owszem sprzedałam jedna ale i kupiłam jednąMam chetna na jeszcze jedna ale serce mi płacze
![]()
Myślałam, że będziesz się chciała poradzić z czym się rozstać
6 to całkiem niezły wynik
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Nom, redukuję się, ale mam coraz większe wątpliwościSzczególnie, że właśnie sobie zdjęcia z noszenia przeglądam i... chyba zaraz się rozmyślę
![]()
aginia! wiedziałam,że tu przybędziesz
puść te ryby w cholerę i na pocieszenie kup coś innego
a zdjęcie będzie będzie
jutro,obiecuję
Wiecie,że sprzedałam wszystkie indiacze.No nie wszystkie, mandarynka została, ale ja już jej nie traktuję jako swojej, bo jest komuś przeznaczona![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
ja mam 4. Nie noszę od 1,5 roku.
a może dzieci Ci wyrastają?![]()
Zostały mi
pawie b/cz 2007 obecnie też wystawione na sprzedaż
elipsy lilia wystawione na sprzedaż
japan granatowy z wełenką
indio mandarin z lnem(już praktycznie prawie nie moje,przeznaczone dla jednej cudownej mamy)
braid mallo
i eden caprica
w drodze mam Ernę
Gratuluję redukcji
Moja skończyła się powiększeniem stosu o jakieś 10 chust![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Ja noszę w jednej, baaaardzo rzadko a w domu 52 sprzedaję ale 1 dokupilam, w stałym stosie 3 szt, gady fioletowe - prezent na rocznice ślubu, pawie pogrzebowe, i kolkowa z lany tatoo,
Hopka kupiłam na pożyczki, jak ludzie przymierzają sie do noszenia, bo jak pożyczam pawie komuś spoza forum to drżę o nie jakby żywymi kurami byly, te 3 czekają na nowego chusciocha, choć chodzi mi po głowie sprzedaż kolkowej jeszcze.
F 09.07.2010 i A 19.03.2014
ha! Ja się chustowo już w wakacje zredukowałam (z wielkim bólem zresztą) ale z nosidłami się rozstać nie mogę...
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
a u mnie aktualnie na stanie 5 szmat
+2 preorderowe Osche i 2 Milky Waye ale one się nie liczą bo ich fizycznie jeszcze nie ma![]()
O, zapomniałam o Milky Wayu.
Ale podniosłam sobie limit posiadanych chust z 10 na 20.