Tak sobie mysle, tutaj to chyba pasuje, czy nie powinno byc watku wsparcia dla AC? Cos jak AA, tyle, ze chusty jako glowny afrodyzjak
Chyba sie juz kwalifikuje
Tak sobie mysle, tutaj to chyba pasuje, czy nie powinno byc watku wsparcia dla AC? Cos jak AA, tyle, ze chusty jako glowny afrodyzjak
Chyba sie juz kwalifikuje
U mnie redukcja wygląda tak:
miałam 14 chust
sprzedałam 4, wymieniłam 1
i mam 13
(plus 3 w preorderze)
No dobra, leczyc niekoniecznie, zgadzam sie, ale... w ryzach jakos trzymac by sie zdalo![]()
Wspaniały kolor drugiej od góry chusty. Co to jest? Ja dopiero zaczynam budować kolekcję.
Już wiem!
Ostatnio edytowane przez Aggie ; 27-02-2013 o 23:25
Aggie, tutaj? http://chusty.info/forum/showthread....=1#post2200620 to eden caprica oschy
weszłam tutaj, bo chciałam napisać, że się ładnie trzymam, na straganie nic nie kupuję,
i dotarło do mnie, że dwa tygodnie temu przyszło eibe i biedrony, wczoraj aprosas, dzisiaj skowrony, u nati upolowane wróżki, ...
a ja naprawdę myślałam, że jest lepiej![]()
2 + 7 (2005-2018)
Ja sobie wyliczylam, ze mam nedzne siedem
Dodam, ze dwa miesiace temu to bylo ino dwie sztuki, z czego jedna nie wiem gdzie jest
Aha, MT nie wliczam![]()
Muszę się zredukować, muszę! Dobija mnie ta ilość szmat a do tego każda naj
Pomożecie?
W drodze jeszcze różyczki wanilioweI zapomniałam dorzucić do stosu japana indygo
Więcej szczegółowych fotek tutaj - http://chusty.info/forum/showthread....=1#post2264998
chyba za dużo mam niebieskiegoczęśc oczywiście niesprzedawalna
![]()
rybki sprzedaj![]()
ja zostałam z 3 szmatami![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Aginia! Jak na mój gust super stos i absolutnie nie widzę potrzeby redukcji. Jest piękny, różnorodny, różnokolorowy. Dobra - jedno wełniane indio, raczej zielone, bo masz zielone pawie też. Trzy wełny - a do zimy daleko, ale ze sprzedażą wełny lepiej poczekać do jesieni, więc jeśli Ci się nie śpieszy - trzymaj. Ryby karaibskie, ale to mi nie podpasowały. Wolałabym noić w oceanie niż w tych rybach, ale w każdym razie któryś z grubszych lnów turkusowych do odstrzału. Mi brakuje w tym stosie czegoś wesołego, kolorowego girasolka np.
Pawie Viola Ci nie potrzebne![]()
Własnie zobaczyłam na fotelu nie ujetego na fotkach japana indygo - tak więc jeszcze jego trzeba doliczyć
Skłaniam sie ku temu, i w zasadzie jestem na tak tylko jedna rzecz mnie powstrzymuje - Franek, który tylko tę jedną chuste sobie upatrzył i jesli już w ogle chce byc noszony z własnej nieprzymuszonej woli to własnie tę wybieraMoże jak zniknie to nie bedzie sie jej dopominał
Ma fioła na punkcie ryb
Tak wiem, sama sobie też współczuję, a mąż sie lekko podłamał jak zobaczył To Coś w pełnej okazałości
Zuz - jak Ty to zrobiłaś
Masz rację co do wełenek, dużo ich i jeszcze do tego zielone plus granatowy japan...ale prawda jest taka, że każda jest kompletnie inna i cieżko ja zastapić pozostałymi![]()
Moss - cudna klasyka, mięciutki, przytulaśny
Olivia - nie miałam bardziej nośnej szmaty, poezja - ale rzeczywiście za chwile zrobi się na nią za gorąco
Pawie zielone - najcieńsze z tych wełenek, same się wiążą no i piekne są
Może japana puścić
Może jak mnie przyciśnie, choć w teorii kupione dla następnego malucha bo wydaje mi się, ze będa cudne dla noworodka
No i dalej klops![]()
do wyoutowania idą:
rybki - bo indio ocean zostaje
pawie viola - bo pawie junos są ładniejsze i dla newborna też będą ekstra
TOL - bo jakoś do mnie nie gada
indio olivia (czy jak mu tam) - jw.
indio a/z - jw. choć konopne, to może zostaw
japan - za dużo wełny, za dużo![]()