Ale przecież nie tylko Joanna Brodzik, ale też jej małżonek, wygląda superuwielbiam facetów w chustach(a najbardziej mojego osobistego faceta
).
Ale przecież nie tylko Joanna Brodzik, ale też jej małżonek, wygląda superuwielbiam facetów w chustach(a najbardziej mojego osobistego faceta
).
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
wlasnie sie zastanawialam skad tak dobrze wiazac umieja, skoro nie ma ich u nas na forumieZamieszczone przez Aga
![]()
![]()
Dobra robota Agaczemu sie wczesniej nie chwalilas?
EDIT: w sumie gdyby to lilak byl to mocno juz musialby byc sprany![]()
super wyglądają![]()
![]()
![]()
Lenka - 30.06.2008 i Sonia - 03.06.2011
![]()
![]()
![]()
dla Ciebie Aga też![]()
Cudnie...
Nie trzeba było prosić i się sami zamotali , także jest chodząca gwiazdorska reklama![]()
Pięknie..
Chusty też cudo!
EkstraZamieszczone przez Aga
![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
suuuper wyglądają![]()
Aga, powiedziałabyś coś więcej, noooooooooooJak do nich trafiłaś np itd? Trochę by to moje zwykłe życie nabrało gwiezdnego oddechu
![]()
Jeszcze ich tu ściągnij, chociaż pewnie musieliby pisać nie przyznając się, kim są![]()
Też nie wiedziałam że są parą i mają dzieci (a co dopiero bliźniaki) Super ten fiolet, zapytałam o niego na Kawałek szmaty i ktoś odpisał, że to rapalu pozna nawet z dużej odległości
![]()
Od razu sobie wyobrażam siebie i moją Marcelinę zamotane w takie fiolety...
aha, i fryzura fajna![]()
no AGA czekamy na szczegółyZamieszczone przez april
![]()
To chyba tajemnica zawodowa![]()
też tak uważam.Zamieszczone przez lemonka
Powinno nam wystarczyć że są mili i sympatyczni, że są dobrymi rodzicami.
To że zrobimy coś zawodowo dla ludzi znanych to nie znaczy że teraz mamy zdradzać szczegóły dotyczące ich życia prywatnego.Było by to nadużycie zaufania jakie pokładają w nas klienci.
Plotki zostawmy " Faktom" i innym tego typu gazetkom![]()
Zamieszczone przez stokrotka.a
Gdzie napisałam, że interesuje mnie ich życie prywatne?Zamieszczone przez Joania
Fajnie, że Aga nauczyła ich wiązac, bardzo się cieszę, jak z każdego nowego noszącego rodzica. Nie interesuje mnie niczyje życie prywatne, ich również. Ciekawi za to, czy sami się zgłisli do KK że chcą nosić czy ktoś polecił Agę? I czy wiedzą o forum?
Nie jestem hieną zerującą na czyimś prywatnym życiu![]()
mój M ich wypatrzył i od razu mnie zawołał - mam nadzieję, że on też da się przekonać![]()
„Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08
uchylimy rabek tajemnicy ...
w ktoras sobote do naszego sklepu zawitali ze swoimi blizniakami. kolezanka dzielnie dala rade pokazujac rozne chusty, na tyle dzielenie, ze opuscili sklep z dwiema chustami Lulu a dopiero pozniej nabrali checi na wiazanki
www.mamuka.pl wyłączny dystrybutor chust Bebelulu -
chusty wiązane, kółkowe i pouch a także pościele, śpiworki, patchworki, biżuteria dla mam, zabawki i masa różności dla kobiet w ciąży, po porodzie i małych dzieci...
www.planetadziecko.pl - ciekawy konkurs!
O, i to mi chodziło
Brawa dla Brodzików!
April nie chciałam nic złego napisać ani tym bardziej Cie urazić...