(czyli masz 4 chusty z tej kolekcji?![]()
)
Pięknie Wam - kocham zieleń Asha![]()
(czyli masz 4 chusty z tej kolekcji?![]()
)
Pięknie Wam - kocham zieleń Asha![]()
greenedie a może chcesz pawie konopne zmacać? u dać pomacać eden?![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Ja też miałam dwa edeny...
oba odesłałam
najbardziej z całej kolekcji chciałam tą chustę i się niestety rozczarowałam![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Pawi mam kilka: konopne, junos i aqua
Ale coś wymyślimy
To tak jak ja, ale czym dłużej patrzę na niego to mi się bardziej podobai już sama nie wiem
zostawić czy odesłać.
Jak ktoś kupi jednego to sobie zostawię drugą, jak nie to kto wie, może też odeślę![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Mojemu m eden się podoba. Jak przyszedł razem z ashem, to powiedział, że eden jest ładny a to drugie, to nie wiadomo co
Ma facet gustSzkoda tylko, że nie nosi, bo bym mu zostawiła, a tak trzeba odesłać.
Właścicielka użyczyła słoneczka, pozwoliła się zamotać, to się pochwalę:
Uploaded with ImageShack.us
Ciąg dalszy historii był taki, że Franek w chuście zasnął, a że ona tak jakby chłodzi, a to jet to, co Franki lubią najbardziej, więc zabrałam szmatę na pół dnia![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
masha a co to za miejscówka w której często jestescie?
i zaintrygowało mnie to chłodzenie słoneczka, wydaje się być czymś idealnym na lato...
brikola, no tak- szmata na lato idealna! Strasznie żałuję, że z niej zrezygnowałam. Esz.... A miejsce to jedna z kawiarenek dzieciowych w Poznaniu (Cafe Bajarka). Super miejsce dla mam i maluchówSzkoda, że takich miejsc w Poznaniu jest tak mało, więc my forumki z poznania, raz w tygodniu okupujemy to samo miejsce na pogaduchach
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Ta surya tiree ci do oczu pasuje, Eddie![]()
Braid Islay jest śliczny i baaardzo Wam pasuje![]()