Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
SN Maya jest przecudnyJa nie wiem, jak wy robicie, że Wam się udaje upolować to, co kcecie, bo mi nie wychodzi
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Zoana nie dobijaj mnie![]()
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Uploaded with ImageShack.us
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
o żesz, masha - piękne, soczyste, cudowne, pełne koloru! Dopiero teraz dla mnie ożyły te knoty
ech... niestety ja tylko gościnnieale satori to moje marzenie jest... ale kasy niestety aż tyle niet... no, ale musiałam wam pokazać, bo ona piekna jest- może nieprzekonane się przekonają
![]()
Ostatnio edytowane przez masha ; 17-04-2013 o 10:53
fotki Anki
superowe nie![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Faaaajne fajne!!!
Sprobuj taki plecak, to ci starczy chusty na wezel z przodu
http://www.facebook.com/l.php?u=http...23&h=XAQG2Sy-g
Marcel 3 lata
Kamila,dzięki za filmik- wiązanie znam, ale jakoś za nim nie przepadam. Mam wrażenie, że plecak z koszulką jest wygodniejszyNormalnie z 5 udaje mi się zawiązać plecak z koszulką, ale tutaj przy motaniu zapomniałam przesunąć środek chusty i supeł wyszedł, gdzie wyszedł
![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Willow ach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
no![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
willow
duzo ladniejszy niz moj river...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Agut, ja żałuję do dziś, że nie upolowałam satoriTylko się na co innego rzuciłam
![]()