baby jungle formowanka - kieszonka.
wg mnie najlepiej dopasowująca się pieluszka. jak formowanki storcze. tylko storcze na sznurki, których nie znoszę.
wąska w kroku, super dla grubych udek, nie uciska, mała pupka. nasza naj!
baby jungle formowanka - kieszonka.
wg mnie najlepiej dopasowująca się pieluszka. jak formowanki storcze. tylko storcze na sznurki, których nie znoszę.
wąska w kroku, super dla grubych udek, nie uciska, mała pupka. nasza naj!
Franek 02.2010, Marysia 10.2012, Michasia 07.2015
Storch ma też formowanki na napki![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Wiewiórka, problem to zaden wymienić na rzepy (napownicy nie mam) tylko czas znaleźć obecnie![]()
Pat, o storczach na napy wiem![]()
Franek 02.2010, Marysia 10.2012, Michasia 07.2015
a podbiję, może ktoś coś nowego i mądrego napisze
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
chyba najwiekszym dowodem, ze ta pielucha jest niedoceniana, jest to, ze ja jej nie docenilam po kupnie i zaczelam uzywac od niedawna, czyli otulacz od Pupeko! wydal mi sie strasznie wielki, nieatrakcyjny, na tle Kokosi, Milovii czy Babyetty prezentowal sie fatalnie. Teraz to nasz najlepszy otulacz! tylko raz zdarzyl nam sie przeciek, kiedy zle dopasowalam pieluszke z jednej strony. Dzieki temu, ze jest taki duzy pomiesci najwieksza formowanke, do S-ki, nadal miesci nam sie np. onesizowa formowanka OneLife, ktorej pod inny otulacz spiety do rozmiaru S bym nie zmiescila. Swietnie otula nozki, nie wzyna sie w pachwinach, nie mamy zadnych odciskow na nozkach przy braku przeciekow. Swietnie sie sprawdza takze z prefoldami, ostatnio wklad moglam wyciskac, a ubranko suche. Pamietam, ze widzialam jak dlugo wisial u kogos na bazarku. Przy tym cena 49,- za handmade polski otulacz, ktory nie mam watpliwosci - posluzy nam na caly okres pieluchowania, jest niewygorowana.