Pokaż wyniki od 1 do 20 z 77

Wątek: Niedoceniane pieluchy

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

Dopisuję się po raz kolejny i to tylko dlatego,że odkryłam u siebie otulacz wyżej wymieniany chwalony nawet a do tej pory nie zdawałam sobie sprawy z tego,że posiadam owo cudo.Chodzi mi mianowicie o otulacz cotton bottoms(7-14kg rozmiar 3)a niespodziewałam się bo kupiłam je w... lumpku leżały sobie porzucone na półce robiłam większe zakupy bo akurat tańszy dzien był patrze dwa otulacze no to bach je do kosza i tak prałam i używałam zadowolona,ze takie niezawodne i miękkie i oddychające i nawet tetrę podwójną wytrzymują bez przecieków(inne wysiadają)dopiero dzisiaj przy zmianie pieluchy przyjrzałam się metce i wróciłam do komentarzy na forum.Widać jak mało są doceniane skoro lądują na lumpkowych półkach i nikogo nie interesują.U nas nie ma żadnego stacjonarnego sklepu z wielo więc to tym bardziej był szok i zdziwienie dla mnie.Rzepy są bez zarzutu otulacz bialutki nie łapie plam,kikko wysiada choć kiedy go kupowałam też miał pozytywne opinie jednak cieżko go dopasowac nie mogąc zapiąć jednego rzepa na drugi co cb jest możliwe.
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez *LOLA* Zobacz posta
    Dopisuję się po raz kolejny i to tylko dlatego,że odkryłam u siebie otulacz wyżej wymieniany chwalony nawet a do tej pory nie zdawałam sobie sprawy z tego,że posiadam owo cudo.Chodzi mi mianowicie o otulacz cotton bottoms(7-14kg rozmiar 3)a niespodziewałam się bo kupiłam je w... lumpku leżały sobie porzucone na półce robiłam większe zakupy bo akurat tańszy dzien był patrze dwa otulacze no to bach je do kosza i tak prałam i używałam zadowolona,ze takie niezawodne i miękkie i oddychające i nawet tetrę podwójną wytrzymują bez przecieków(inne wysiadają)dopiero dzisiaj przy zmianie pieluchy przyjrzałam się metce i wróciłam do komentarzy na forum.Widać jak mało są doceniane skoro lądują na lumpkowych półkach i nikogo nie interesują.U nas nie ma żadnego stacjonarnego sklepu z wielo więc to tym bardziej był szok i zdziwienie dla mnie.Rzepy są bez zarzutu otulacz bialutki nie łapie plam,kikko wysiada choć kiedy go kupowałam też miał pozytywne opinie jednak cieżko go dopasowac nie mogąc zapiąć jednego rzepa na drugi co cb jest możliwe.
    też kupiłam jeden w lumpku, zapłaciłam może ze złocisza, niestety był tyko jeden, używa go już drugie dziecko i nic mu nie jest. W/w otulacz wisi tu na bazarku i wisi na allegro i nikt nie kupuje, dziwie sie
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Domyślnie

Wiewiórko, a czy możesz podlinkować? Coś nie mogę namierzyć ani na bazarku ani na all.
    Tymek 30.05.2010
    Luśka 13.03.2013
    Saszka 20.07.2015
    ​2011 [*] 2012 [*] 2014 [*]

Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

a to będzie zgodne z regulaminem?

Chustofanka

Domyślnie

Bo to tak jest puści się hasło o jakichś pieluchach,że są dobre chlonne i szczelne tylko trochę kosztują,bo to dobra firma i dobra jakość i nikt już na te inne nie patrzy bo jest jakiś przebój na rynku.Chocby trzeba było sobie czegoś odmówić odmówimy i odkładamy na ten hicior.Tak ja miałam z flipem na którego oszczędzałam bo podobno taki wypas,kupiłam w końcu dwa,żeby mieć na zmianę,faktycznie przecieków nie było ale szału żadnego też nie najpierw podrapane nogi od szwów(wewnętrzne strony udek i pachwinki)potem plecki odparzone od pul'a bo się tylna zakładka wywija do góry i dotyka plecków a mój dzieć z tych wrażliwych.Kupiłam CP był w wyprzedaży(sam otulacz)za jakieś 37zł i jest niezawodny co bym nie włożyła nie ma przecieków i odparzeń)Dobre otulacze robi też Pupeko,one size są na tyle duże że posłużą nam do końca są na rzepy i te rzepy są miękkie i trwałe mamy jeden i dzielnie nam służy.Pnę do tego,że nie zawsze to co jest drogie i podoba się bądź służy jednym nie musi być dobre dla drugiego.Długo chorowałam na pieluchę CP ale się wyleczyłam bo 92 zł za pieluchę to jednak przesada i to gruba dla mnie a są tańsze pieluchy często lepsze od tych okrzykniętych dobrą sławą i popularnością.
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Chustoholiczka

Domyślnie

Cotto bottons kupiła mi siostra cioteczna w UK i też byłam z nich zadowolona
    Zgodzę się że sa niedocenione

A swoja droga za takie smieszne pieniądze w lumpku dostalyście- Szok!!!

nie wiem czy o tym pisałam czy nie
    ale niedocenione są również
    Baby Jungel - polskie pieluszki.
    Miałam je w swojej sprzedaży i na prawdą długo wisiały na bazarku
    Pieluszki były jak nowe albo nowe i nikt sie nimi nie interesował
    oraz little lamb formowanki - sa po prostu świetne i w dobrej cenie jak są w promocji w UK
    Ostatnio edytowane przez spadłamznieba ; 05-02-2013 o 10:02

Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

W sumie to rozumiem, że pewne pieluchy czy otulacze nie są kupowane, bo jak nie mają recenzji to nie wiadomo jakie są i można sie naciąć (albo miło przekonać). Więc kupujący wolą wydawać pieniądze na pewniaki niż kupić otulacz czy pieluchę która nie wiadomo jak bedzie sie spisywać.
    Pamiętam jak na bazarku sprzedawane były ściągnięte z UK nowe formowanki bambusowe little lamb w sumie w śmiesznej cenie 22zł/szt. (za nowiusieńka pieluchę!). Bardzo je lubie, nie wysieją tak jak tots bots bamboozle w starej wersji.
    Baby junge nie miałam, aż sobie kupie z ciekawości

Uprawnienia umieszczania postów