Dopisuję się po raz kolejny i to tylko dlatego,że odkryłam u siebie otulacz wyżej wymieniany chwalony nawet a do tej pory nie zdawałam sobie sprawy z tego,że posiadam owo cudo.Chodzi mi mianowicie o otulacz cotton bottoms(7-14kg rozmiar 3)a niespodziewałam się bo kupiłam je w... lumpku leżały sobie porzucone na półce robiłam większe zakupy bo akurat tańszy dzien był patrze dwa otulacze no to bach je do kosza i tak prałam i używałam zadowolona,ze takie niezawodne i miękkie i oddychające i nawet tetrę podwójną wytrzymują bez przecieków(inne wysiadają)dopiero dzisiaj przy zmianie pieluchy przyjrzałam się metce i wróciłam do komentarzy na forum.Widać jak mało są doceniane skoro lądują na lumpkowych półkach i nikogo nie interesują.U nas nie ma żadnego stacjonarnego sklepu z wielo więc to tym bardziej był szok i zdziwienie dla mnie.Rzepy są bez zarzutu otulacz bialutki nie łapie plam,kikko wysiada choć kiedy go kupowałam też miał pozytywne opinie jednak cieżko go dopasowac nie mogąc zapiąć jednego rzepa na drugi co cb jest możliwe.