Pokaż wyniki od 1 do 20 z 77

Wątek: Niedoceniane pieluchy

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie Niedoceniane pieluchy

Chodzi o takie, które są naprawdę fajne, ale jakoś na bazarku pieluszkowym nie wiadomo czemu nie cieszą się popularnością, a kupowane są inne
    No to ja mam kilka takich typów
    formowanki little lamb, otlacz nie przypadł mi do gustu
    otulacze cotton bottoms
    otulacze i formowanki Nature Babies (nie wszystkie). Z formowanek polecam bambusową miłość, Uszatkę (ta to już w ogóle olewana). Kieszonki Nature Babies to porażka
    A wy?
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chusteryczka Awatar magnolia
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

dla mnie otulacz na napy nature babies jest świetny, mieści każdą pieluchę i choć mam go już od 4 lat wygląda jak nowy, nie przecieka i na nocki jest super nawet dla starszych dzieci
    i formowanki mother ease, nikt ich nie chce kupować chyba a są super szczególnie w lecie

Chusteryczka Awatar Ronja
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No ja na przykład kupuję (jako początkująca) raczej pieluchy bezpieczne, tzn. takie o których kilka razy usłyszałam/przeczytałam dobrą opinię. Również dlatego, że w razie wtopy łatwiej sprzedać
    Witek 2012

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

O tak, otulacz nature babies jest cudowny, każda formowanka sie w niej zmieści, a w otulaczach nawet tu na forum najbardziej modnych nie każda sie zmieści. Jak widzę taki otulacz, ze wisi na bazarku za 10 czy 15zł i nikt go nie chce to mi smutno. A flip u mnie leży, bo wolę nature babies, na napy też fajny
    Formowanki mother easy też są fajne, zwłaszcza sandy's, taka niepozorna, a nadaje się nawet na noc.
    Ostatnio edytowane przez Wiewiórka ; 15-01-2013 o 21:47
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Domyślnie

A ja szukam na bazarku formowanki FluffyFly i jakoś cieżko je dostać Mam jedną i jest super w dotyku, pięknie leży na pupci. Chłonność podobno jest rewelacyjna, ale ja jeszcze nie wyprałam jej tyle razy ile potrzeba, bo jest w miarę nowa A może wiele osób ma Fluffa, ale nie chce się pozbyć???

Chustomanka Awatar kamilam

Domyślnie

mother easy bardzo je lubię szczególnie wspomnianą wcześniej sandys

Lidka 29/10/2010 i dwa aniołki

Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899

Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bialawanilia Zobacz posta
    A ja szukam na bazarku formowanki FluffyFly i jakoś cieżko je dostać Mam jedną i jest super w dotyku, pięknie leży na pupci. Chłonność podobno jest rewelacyjna, ale ja jeszcze nie wyprałam jej tyle razy ile potrzeba, bo jest w miarę nowa A może wiele osób ma Fluffa, ale nie chce się pozbyć???
    ja mam i... nie chcę się pozbyć i pewnie sprzedam dopiero jak Sara sie odpieluchuje, bo jakby mi się kiedys zapragnęło to nikt nie sprzedaje
    a niedoceniane chyba trochę ChB, solidna, zgrabna, wąska, raz reguluję się rozmiar , a nie od nowa po każdym praniu-mam 2 czarnulki i raczej do końca z nami zostaną
    otulacz cotton bottoms bardzo fajny, miałam dla noworodka
    Ostatnio edytowane przez ewaibartek ; 16-01-2013 o 17:50
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chustoholiczka Awatar ktosikowa

Domyślnie

mother easy uwielbiam formowanki.
    Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015

Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    formowanki little lamb
    otulacze cotton bottoms
    pod tym się podpisuję

i dodam jeszcze formowanki tetro

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    Chodzi o takie, które są naprawdę fajne, ale jakoś na bazarku pieluszkowym nie wiadomo czemu nie cieszą się popularnością, a kupowane są inne
    No to ja mam kilka takich typów
    formowanki little lamb, otlacz nie przypadł mi do gustu
    otulacze cotton bottoms
    podpisuje sie pod tym w 100%
    tylko mała zmiana mi otulacz little lamb przypadł do gustu

Uprawnienia umieszczania postów