Słuchajcie, robiąc zdjęcie biedron zobaczyłam takie cośto nie jest urwana nitka tylko zgrubienie, a przecież kupiłam chustę pierwszego gatunku... Czy to nie obniża wartości chusty? Ciężko to uchwycić na zdjęciu...
![]()
Słuchajcie, robiąc zdjęcie biedron zobaczyłam takie cośto nie jest urwana nitka tylko zgrubienie, a przecież kupiłam chustę pierwszego gatunku... Czy to nie obniża wartości chusty? Ciężko to uchwycić na zdjęciu...
![]()
Marciula, ja piorę tylko ręcznie - biedrony dość mocno zabrudziły wodę.
2 + 7 (2005-2018)
Nie chciałam prać z ubraniamiwyprałam z czerwonymi kotami - wszystko ok, nic nie zafarbowało, no ale w 30st to przecież ciężko o farbowanie... już obie suche i mięciutkie
![]()
Gdybym wzięła się za ręczne pranie to pewnie na porodówce bym skończyła![]()
Kilka forumek ma biedroneczki - może jakieś zamotane zdjęcia wrzucicie?![]()
Na zmianę kocham moje biedronki i ich nienawidzęchciałabym w nich ponosić, aby patrzeć na nie inaczej.... Jakoś dobija mnie takie leżenie ich i czekanie na zamotanie
![]()
Poratujcie wariatkę![]()
wczoraj były 5,6 i 7i to ile czasu!
Ja nie widzę
Owszem, w dostepnych są, ale nie ma nic do wrzucenia do koszyka![]()
Trza odświeżać i czekać na żółty guziczek- chcesz kupić?
A myślisz, że co ja robię? Palec mnie boli po wczorajszym
Nieeee, już nie chcę, 7 za długaaaaa.
Poza tym dziś mnie knot interesuje![]()
Wczoraj miałam 5 w koszykuwięc może jeszcze są
a knot jaki rozmiar? Mogę pomóc
![]()
4 najchętniej![]()
Dziewczyny podzielcie się opiniami jakie te biedronki są, bo wizualnie to jedyna oscha która mi się podoba ale czy to grubsza bawełna czy cienizna I jak z nosnoscia?a może któraś ma biedronki z pierwszego wypustu I ma porównanie(ponoć one lepsze ale wiadomo każdy swoje chwali) mam szansę kupić ale to dla mnie spory wydatek a chciałbym chustę do noszenia a nie podziwiania; )