Ładny, ale jakoś kolory nie mojea kurcze, gdyby były jakieś bardzie "chłopakowe" to bym kupiła, bo lubię bambus i do tego splot diamentowy.... Dla maluszka jak znalazł.
Ładny, ale jakoś kolory nie mojea kurcze, gdyby były jakieś bardzie "chłopakowe" to bym kupiła, bo lubię bambus i do tego splot diamentowy.... Dla maluszka jak znalazł.
Nie ukrywam, że strzeliłam sobie Turcję i wystawiłam swojego innego pasiaczka LL na sprzedaż w związku z tym.
Chusta śliczna, bardzo ładnie mieni się w świetle, tylko kolory mniej nasycone niż na zdjęciu. Nitka w splocie diamentowym jest biała, przez co chusta wychodzi taka raczej pastelowa. Szkoda, mogliby spróbować z czerwoną na przykład
Póki co, to mój pierwszy bambus i jest fajnisty. Bardzo gładki, śliski i miękki, wczoraj zamotałam niepraną i wyszło wypaśnie.
Turcja jest cieniutka, nie wiem ile max. poniesie.
Ładne te chusty, tylko po co bambusowe.....?
Czy to w dotykujestpodobne do bambusowych LL? Tych zwykłych pasiastych nie diamentowych?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Ale przecież jest też bawełna. Ja też mam Turcje. Lubie bambusy LL bo nie robią wielkich węzłówO nośności za dużo na razie powiedzieć nie mogę - 6 kg tylko noszę
![]()
Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
Krzyżykowy świat EwyChustowanie na Podlasiu
JEWA
BLOG PORADNI
O! Bawełna diamentowa też jest? A to cienkie jest? Grube? Miękkie, czy wymaga opracowania?
Splot mi się podoba, ale bambusow nie lubie za ta sztucznawosc w dotyku... takie moje subiektywne wrażenie
Niestety na stronie ll jest tylko bambusowy diament...
Jakby ktoś gdzieś spotkał bawełnianego to proszę o linka
Jewa a ty masz bambusa czy bawełnę? Ok już doczytalam ze skład w zal od koloru![]()
Ostatnio edytowane przez Kreska ; 02-03-2013 o 18:37
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
One są od razu miekkie ale wymagają pracy by się dobrze wiązały/dociągały![]()
Z pasiaków chyba tylko Turcja była z bambusem reszta to bawełna. Jednolite (dwukolorowe) są takie i takie. Może akurat na sklepie pozostawały tylko bambusy
JEWA
BLOG PORADNI
Ankara bardzo bardzo, ale Turcja tez niczego sobie![]()
To ja jestem jakaś "inna" bo mnie się najbardziej podoba motyw Indie, na drugim miejscu Tybet, potem Turcja a Ankara niespecjalniejak jest z używkami ich w tej chwili? chodzą gdzieś?
pochwalcie sie fotami
To nasza:
![]()
JEWA
BLOG PORADNI
a ktoś już kupował Icelandic albo Norwegian Diamond?
Janka - jesień 2013, Hanka - sierpień 2016, Leon - październik 2019