AS, to byłaś Ty!!! usłyszałam miły komentarz ale zanim się odwróciłam to już sobie poszliście. Ale nosidło zapięta widziałam Urząd tak na mnie źle podziałał spowalniając refleks. To był mój moss farbowany. W sobotę do rossmana szłyśmy po pieluchy, a w pupie tylko towarzysko - przyjaciółka coś sprawdzała. Też Was pozdrawiam i zazdraszczam mieszkania w Gda, kocham to miasto!!!!
AS, to byłaś Ty!!! usłyszałam miły komentarz ale zanim się odwróciłam to już sobie poszliście. Ale nosidło zapięta widziałam Urząd tak na mnie źle podziałał spowalniając refleks. To był mój moss farbowany. W sobotę do rossmana szłyśmy po pieluchy, a w pupie tylko towarzysko - przyjaciółka coś sprawdzała. Też Was pozdrawiam i zazdraszczam mieszkania w Gda, kocham to miasto!!!!
Nie da się ukryć, że to ja Zawsze się bardzo cieszę, jak zobaczę kogoś w chuście!
Zamieszczone przez Aksamitka
To Ty w Gdańsku jesteś?
W Gda nie mieszkam, a jakoś się o mnie tak nie upominają, jak przyjeżdżam Hm... dajecie mi do myślenia...
Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010 i
już nie ale wrócę!!! chciałam nawet do Cię napisać i Cię na kawę wyciągnąć, ale jak zwykle czasu zabrakło. musze na dłużej przyjechać next time. albo w ogóle się przeprowadzić...
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)