Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: 07.01. PUP Gdańsk, około 11.30

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie 07.01. PUP Gdańsk, około 11.30

Mamo, której dziecko siedziało w plecaku prostym w niebieskiej chuście (Leo Marine?), jeśli tu jesteś pozdrawiam Cię
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

widziałam taką mamę w dzieckiem w plecaku z niebieskiej chusty w sobotę, po 12 przy locie, więc to pewnie ta sama mama

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Pasażerką była raczej dziewczynka, bo różowy kapturek mi mignął
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustoguru Awatar Agulinka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

AS, to byłaś Ty!!! usłyszałam miły komentarz ale zanim się odwróciłam to już sobie poszliście. Ale nosidło zapięta widziałam Urząd tak na mnie źle podziałał spowalniając refleks. To był mój moss farbowany. W sobotę do rossmana szłyśmy po pieluchy, a w pupie tylko towarzysko - przyjaciółka coś sprawdzała. Też Was pozdrawiam i zazdraszczam mieszkania w Gda, kocham to miasto!!!!
    Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agulinka Zobacz posta
    AS, to byłaś Ty!!! usłyszałam miły komentarz ale zanim się odwróciłam to już sobie poszliście. Ale nosidło zapięta widziałam Urząd tak na mnie źle podziałał spowalniając refleks. To był mój moss farbowany. W sobotę do rossmana szłyśmy po pieluchy, a w pupie tylko towarzysko - przyjaciółka coś sprawdzała. Też Was pozdrawiam i zazdraszczam mieszkania w Gda, kocham to miasto!!!!
    To Ty w Gdańsku jesteś?
    Też kocham to miasto

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agulinka Zobacz posta
    Nie da się ukryć, że to ja Zawsze się bardzo cieszę, jak zobaczę kogoś w chuście!
    Cytat Zamieszczone przez Aksamitka Zobacz posta
    To Ty w Gdańsku jesteś?
    W Gda nie mieszkam, a jakoś się o mnie tak nie upominają, jak przyjeżdżam Hm... dajecie mi do myślenia...
    i

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AS Zobacz posta

W Gda nie mieszkam, a jakoś się o mnie tak nie upominają, jak przyjeżdżam Hm... dajecie mi do myślenia...
    przyjedź, to sie przekonasz

Chustoguru Awatar Agulinka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aksamitka Zobacz posta
    To Ty w Gdańsku jesteś?
    Też kocham to miasto
    już nie ale wrócę!!! chciałam nawet do Cię napisać i Cię na kawę wyciągnąć, ale jak zwykle czasu zabrakło. musze na dłużej przyjechać next time. albo w ogóle się przeprowadzić...
    Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)

Uprawnienia umieszczania postów