Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Nie wychodzi mi z tkaną:(

Domyślnie Nie wychodzi mi z tkaną:(

Pomóżcie-do tej pory nosiłam Małą w elastycznej i było ok,ale z racji tego ,że przybywa jej kg postanowiłam zakupić chustę tkaną.Na razie próbowałam kieszonkę-najpierw na misiu-no i było ok,mniej więcej załapałam o co chodzi z tym naciąganiem,ale niestety z Córcią mi nie wychodzi-ona chce trzymać podkurczone rączki przed sobą a cała tak jakby odchyla się do tyłu,przez co nie mogę tej chusty dociągnąć-no niby Mała się trzyma ,ale mam wrażenie,że jest tak jakoś daleko(przez te rączki skulone z przodu)Nie wiem,czy tak mozna nosić
    Zdjęć niestety nie umiem wstawić.
    Może ktosik cosik podpowie

Chusteryczka Awatar Fiona

Domyślnie Re: Nie wychodzi mi z tkaną:(

poczytaj wątek o wklejaniu zdjęć w pomocy tech (to nie jest trudne, choć sama też tak dawno temu myślałam )
    i pokażcie się
    bez zdjęć niewiele możemy pomóc...
    a skąd jesteś?

Chusteryczka Awatar ithilhin
    Miejscowość
    Płock

moze trzymac przed soba jesli jej wygodniej..

przesiadka z elastycznej na tkana czasem jest trudna, ale zobaczysz, ze jeszcze kilka razy zamotasz i bedzie pieknie.

powodzenia!
    Gosia, mama trójki dzieci, żona jednego męża, posiadana przez dwa koty...

Chusteryczka Awatar irla
    Miejscowość
    華沙

double napisz skąd jesteś - może znajdzie się pomocna chustomama w okolicy!

Powolutku, ćwicz, ćwicz i się nie zrażaj. Bedzie dobrze. Obie musicie przyzwyczaić się do zmiany, a ty wyrobić sobie nawyki i pewność siebie przy wiązaniu.

Może pogadaj z Maluchem i powiedź czego od niego oczekujesz - u mnie to pomagało przy zmianach Może Młodzież nie wie o co chodzi i stąd problemy
    By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
    Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.

by Anonim z sieci

Tu i Teraz.

Dzięki Wam dziewczyny za wsparcie!Będę próbowaćĆwiczenie utrudnia mi również to,że moja Mała strasznie się niecierpliwi i chyba jeszcze do chusty sie nie przekonała(W elastyku wytrzymuje tyle,że zdąże wyskoczyć na pocztę lub do sklepiku pod blokiem)
    Jestem z okolic Z.Góry.Byłam już na jednym spotkaniu chustowym właśnie w Z.G.,ale wtedy miałam jeszcze ch. elastyczną.Wiem już,że w marcu i kwietniu nie będę mogła się wybrać na takie spotkanie ponownie(terminy mi nie pasują)

Uprawnienia umieszczania postów