nie wiem, czy tutaj, ale Nati wrzuciło na FB zdjęcia MT
![]()
Fajne!
cena jest gdzieś podana? bo na fb nie znalazłam?
Jakby były testy tego nowego cuda to ja bardzo chętnie!!!![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
A ja szczerze mówiąc nie wiem.
Znaczy się - podobają mi się, ale jakoś mnie nie powaliły na kolana na pierwszy rzut oka. Ale może zyskałyby przy bliższym poznaniuJakieś testy by się przydały... no i ujawnienie ceny oczywiście.
pierwsze ładne,fioletowe z kolibrem też, a reszta IMO kiczowata, ale pomysł nie głupi, tylko nie takie zestawienia materiałów
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
bez wzorków nadzierganych byłyby lepsze. Przecież wystarczy, że chusta ma wzór albo jest w paski...
na taki z Nepalem, ale z szarymi ramionami itp. skusiłabym się i bez jakiś motylków itp.
Jeśli będą testy, bo bardzo chętnie
Jak dla mnie to trochę za dużo tego wszystkiego, chusta z wzorkiem i motyw do tego. No i te wzorki chyba za bardzo szczegółowe. Najmniej skomplikowane są te pierwsze motyle i łódka - i te chyba najbardziej przypadły mi do gustu.
Jakby były testy to też się piszę![]()
Ostatnio edytowane przez Marteckam ; 02-01-2013 o 21:22
Zgadzam się z opiniami, że stylistyka przekombinowana. Zastanawia mnie natomiast materiał - ten fioletowy nie wygląda mi na skośnokrzyżowy, choć nie jestem pewna. Kiedy poznamy ceny???
pszczółka Gucio 12.10, pszczółka Maja 04.13
Dziękuję za wszelkie komentarze.
Zdążyłyśmy dzisiaj pokazać tylko przykłady tych miętków. Większość będzie chyba szyta na zamówienie (na wymiar), więc rezygnacja z haftów zawsze jest możliwa (i tańsza zresztą). Mam nadzieję, że uda się też przygotować MT z tkanin chustowych żakardowych. Przy MT wariantów i możliwości tworzenia wzorów jest więcej niż przy chustach,a ja to bardzo lubię. MT mogą być zatem ekscytującą przygodą.
Docelowo wariantów wyboru może będzie nawet około 100, więc wszelkie sugestie są mile widziane.![]()
Fajnehafty czy aplikacje podobają mi się
paprotkowy czerwony super! Pozostałe też. Choc koliber chyba niezbyt dopasowany do paprotek... No nie wiem, przekonana nie jestem
ogólnie jestem na tak
Jeszcze dojdzie do tego, że mietki mnie porwąale 100 wzorów?! Toż to ja juz bym kręćka przy wyborze dostała
![]()
Z chęcią bym przetestowała, jak byłabym w Pl
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
rzeczywiście, bardzo ładne... i paprotki mi się nawet bardzo podobają, a wcześniej omijałam je szerokim łukiem...
Hancymon - 03.2010 Ingulec - 07.2013