nie znalazłam, więc zakładam nowysuper wymianka, serdecznie polecam
![]()
Ja też polecam, wymianka sprawna i w miłym towarzystawie![]()
Ja też polecam. Wymieniałyśmy się pieluszkami. Super kontakt, pieluszka dokładnie taka, jak opisywała. Przemiła dziewczyna, z którą warto dobić targu![]()
Dzięki dziewczyny za miłe słowa.
Olapio - za pieluchę miał zapłacić mój mąż ze swojego konta. Okazało się, że w terminie który Ci podałam przelał pieniądze ale się nie dogadaliśmy i przelał na jedno z moich kont a nie Twoje. Stąd całe zamieszanie. A że jest okres świąteczny, ja od połowy listopada nie mam czasu na nic bowiem: remont, przeprowadzka, dzieci naprzemiennie chore, Święta i jeszcze żyję równocześnie w 3 miejscach (dom pod Wawą, dom rodziców i moje nowe mieszkanie) z czego 90% czasu jestem sama z dwójką małych dzieci i wszystko mam sama na głowie to naprawdę czasem jest mi ciężko się połapać co się dzieje. A wieczorem wyślę Ci pm i ustalimy co dalej z tą jedną pieluchą.
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
Zrobiłyśmy wymiankę całkiem sporą i bardzo sobie ją chwalęChwalę wymiankę i oczywiście eglę
Polecam.
Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020
A za mną już druga wymianka i narzekać nie mogęWszystko zgodnie z opisem, a na dodatek bardzo sympatycznie
![]()
ja w końcu otrzymałam wymiankową rzecz,
ale muszę napisać, że trwało to wszystko bardzo długo, niby szybko się dogadałyśmy ale sama wysyłka porażka
ostrzeżenie dla osób "robiących interesy" z egla30 - dużo, dużo czasu potrzeba do finalizacji - jeżeli chcielibyście coś otrzymać szybko, to pewnie się nie uda, wymianki ciągną się miesiącami!!!
synek lato 2008synek wiosna 2011