Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Wątek: tetra bambusowa BAMBOO-line TEXPOL

Mieszany widok

mamru
    Guest

Domyślnie tetra bambusowa BAMBOO-line TEXPOL

kupiłam u Demonki kilka sztuk,
    pierwsze wrażenie po wyjęciu nowych pieluszek-niesamowicie mięciutkie jak jedwab
    Po praniu nadal miękkie, trochę nitek się poprzesuwało ale to dla mnie nie problem. Myślę że z kolejnym praniem te nitki się zbiegną.
    Jeszcze nie testowałam na pupie więc nie wiem jak z chłonnością ale jestem dobrej myśli pieluszki są mięsiste i jak na razie jestem zachwycona. Także polecam szczerze. To najprzyjemniejszy bambus jaki miałam w rękach

ps Demonka nie płaci mi za reklamę

Chustomanka Awatar slomka81
    Miejscowość
    Jawiszowice

Domyślnie

Witam....może zadam głupie pytanie....ale czy mogę prosić jakieś namiary....gdzie można kupić tą tetrę? jaka cena? gdzieś na forum?
    Marta mama Werci (9lat), Juli (5 lat) i Kubusia (marzec 2017....)...spełnionych marzeń
    .....bo jest w nas miłość czasem...o jakiej się nie śniło....

mamru
    Guest

Domyślnie

szukaj na demona.pl a cena myślę że jest ok jak na bambusową pieluszkę dobrej jakości. A no i cena zależy od gramatury pieluszki.

mamru
    Guest

Domyślnie

moje dziecko nie rozstaje się ani krok z pieluszka, nosi ja wszędzie, z reszta wcale się Jej nie dziwie, to najmilsza rzecz do przytulania
    i proszę dowód, tak właśnie śpi

Chustomanka Awatar slomka81
    Miejscowość
    Jawiszowice

Domyślnie

Zamówiłam, przekonałam się uwielbiam
    Tetra jest boska jako wkład do kieszonek...już nie używam innych wkładów tylko tetrę bambusową bo cudownie chłonie i szybko schnie
    Kupiłam różną gramatuę nawet tą 200, ale ta jest po złożeniu spora, więc wypróbuję na nockę...
    Generalnie POLECAM!!!!!!
    Marta mama Werci (9lat), Juli (5 lat) i Kubusia (marzec 2017....)...spełnionych marzeń
    .....bo jest w nas miłość czasem...o jakiej się nie śniło....

Chustofanka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Nasze sowy dwusetki są genialne piorą się codziennie bo używam ich do wszystkiego(jako śliniak, podkładka pod główkę,ręcznik,odbijak itp). Nie przeciekają tak łatwo jak zwykła tetra,są delikatne(bobasowi w końcu nie odparza się buzia od pieluchy),dobrze chłoną ulewanie mojego Jasia - zastanawiam się czy by jeszcze nie zamówić Szybko schną, łatwo się prasują, bo kilkunastu praniach zrobiły się już sztywniejsze ale po wyprasowaniu znów wraca delikatność i śliskość bambusa!

No i oczywiście oprócz ww są śliczne

Mam sowy 75x75 i 30x30 a przydałyby się jeszcze pośrednie 50x50, czy bywają? czy trzeba ciąć?
    Ostatnio edytowane przez lubisz1 ; 02-02-2013 o 15:08
    Żona Krzysia od 30.07.2005

Mama Franka od 22.09.2010 i Janka od 30.11.2012

Uprawnienia umieszczania postów