oglądałam z nia wywiad Mołek w TVNStyle i taka mi się "mama" wydawała
karmi swojego Ignasia piersią, same ochy i achy nad dzieckiem
kto ją zna?byłaby reklamą)
oglądałam z nia wywiad Mołek w TVNStyle i taka mi się "mama" wydawała
karmi swojego Ignasia piersią, same ochy i achy nad dzieckiem
kto ją zna?byłaby reklamą)
Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011
No widzialam ta rozmowe,tez bylam zaskoczona,ze zadna z niej tam gwiazda tylko MAMA prawdziwa.Pewnie dalaby sie zachustowac.Ja nie znam,ale kiedys byla na koncercie zespolu mojego brata (tak,nie na odwrot-bawila sie znakomicie) niestety nie sadze,ze ona to pamieta.
Ach, ileż to już gwiazd miało zostać zachustowanych... Chociażby wspominając p. M. Wojciechowską![]()
a jej to nie chcę
nie po tym jak dziecko zostawiła...
Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011
Zostawiła dziecko? To ja w tyle jestem z plotkami. Oświecicie mnei dziewczyny.Zamieszczone przez monjan
A panią K.K można by było zachustować , myślę że dałaby się przekonać.
Ja z nią oglądałam rozmowę w "małej czarnej" no i taka z niej matka-polka.
Wojciechowska się wzięła i wyjechała szczyty zdobywać a dzieciak w domu na święta został.
A KK fajna jest. Mam do niej sentyment![]()
No jakaś nienormalna bo inaczej tego nazwać nie można. A niby taka fajna i światowa ta Wojciechowska ..Zamieszczone przez Olik
A kysz z nią..
Cóż, każdy ma inną wrażliwość. Ja nie potrafię wyjść bez dziecka, żeby śmieci wyrzucić, a inne potrafią zostawić je na kilka tygodni....Zamieszczone przez liwus
chyba żartujecie z Wojciechowską,co?
za kilka tygodni jadę tam gdzie jest duzo wody,samiuteńka,bez dwojga swoich dzieci i męża.
nie umiem pływać i jestem w zagrożonej ciąży.
jak myślicie,popaprana ze mnie matka?
pewnie nie,bo przecież nie jestem sławna,a W. można zrugać,ocenić jej sposób na macierzyństwo i odsądzić od czci i wiary,bo pojawia się w telewizorni.
mam nadzieję,że wasze powyższe posty sa tylko nie zrozumianym przeze mnie żartem.
jak tak,to jest taka ikonka:.
K.K. głupia nie jest,nie da się zachustowac,bo to sektą pachnie![]()
przynajmniej mi by pachniało po takich postach![]()
![]()
![]()
Kurcze zgadzam się z Magdą, bez przesady, przy dziecu nie można z marzeń zrezygnować zupełnie. To, że wyjechała nie znaczy że nie kocha i nie tęskni.
Poza tym strasznie drażni mnie ocenianie innych, choć nie znamy ich pobudek ani sytuacji![]()
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
majac dziecko kobieta ma nie rezygnowac ze swoich pasji, tak?
ale jak podejmie o tym decyzje, do tego jest osoba publiczna, mozna ja zjechac, az sie przykro robi
to jej wybor, na pewno nie byl latwy
uszanujcie to
ale ja uważam że to nie jest tak że ma z marzeń rezygnować. Nikt tak nie powiedzial. Wręcz odwrotnie Tylko te zdobywanie szczytów mogła sobie zaplanować w innym czasie a nie akurat w święta. Chyba ze mną się zgodzicie?
I tak jak Olik napisała każdy ma inną wrażliwość . Ja również nie wyobrażam sobie póki co zostaweinie dziecka w domu i wyjechanie na tydzień.
No ale każda matka powinna wiedzieć co dla jej dziecka jest najlepsze...
A może jest niewierząca ??Zamieszczone przez liwus
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Nie, nie zgodzę się z tym, bo to nie był przypadkowy wybór terminu - akurat to jest krótki okres, kiedy pogoda tam była wystarczająco dobra, żeby miała szansę zrealizować swoje plany, to jedyne kilka tygodni w roku, kiedy warunki pozwalają tam dotrzeć, kiedy indziej temp. dochodzi do -70st. itd. Na pewno żałowała, że akurat w święta to wypadło. Mnie tam nic do jej wyborów, jej sprawa (chociaż sama bym nie zostawiła tak małego dziecka na tak długo, zawsze można pojechać np. w przyszłym roku) - chodziło mi tylko o to, że też pisałyśmy na forum o jej zachustowaniu, a potem można było zobaczyć jej córkę w jakimś okropnym nosidle. Jakoś nie wierzę w chustowanie gwiazd.Zamieszczone przez liwus
Cóż, co do W. to i ja byłam zdziwiona tą wyprawą, ale to są moje prywatne odczucia. Lena to moje pierwsze dziecko i ma dopiero 8 mcy.....dla mnie to za wczesnie żeby zostawić ją samą i gdzieś pojechać realizować swoje marzenia. Jak najbardziej myślę o swoich potrzebach bardzo dużo, ale chciałabym teraz jak najwięcej poświecić jej uwagi, moje plany zeszły obecnie na bok. Myślę że jak będzie trochę starsza to będzie to inaczej wyglądało. Tym bardziej że od wrzesnia pójdzie do żłobka więc będziemy obie musiały nauczyć się funkcjonować osobno.
Lenka - 30.06.2008 i Sonia - 03.06.2011
Ale zawsze można sprobowaćZamieszczone przez Budzik
A najlepiej to by wyglądał jakiś gwiazdor ( czyt.płeć męska w chuście z dzieckiem ).
a ja już paru widziałamZamieszczone przez liwus
Zelta ( mam gdzies fotkę) i Wilczaka z wiązankami
fajni z nich tatusiowie
![]()
i wydaje mi się, że kilku jeszcze niebawem zachustuje się![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Zelta to i ja widziałam, w telewizorniZamieszczone przez Aga
Faktycznie fajnie wyglądał
Może faceci są odważniejsi
![]()
A czy ktoś w ogóle widział jakąś polską celebrytkę w chuście?
Dla mnie zachustowywanie kogokolwiek jest na tyle bez sensu, że gdyby chcieli to by się już zachustowali (co innego prosić już kogoś obeznanego z chustą o pomoc). O chustach jest już dosyć głośno, w tv, radio, gazetach dzieciowych a przede wszystkim w internecie jest coraz więcej info na ich temat i kto chce to sam do tego dojdzie.
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008