Pokaż wyniki od 1 do 20 z 237

Wątek: Uczulenie na polar w pieluszce

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewula Zobacz posta
    Ostatnio mi na pupie trochę synka wysypało (może zjadłam coś nieodpowiedniego?) i siostra poleciła mi krem z żyworódki. Od soboty stosuję i jest poprawa, a do tego nie jest tłusty, jak inne smarowidła. Może komuś się przyda.
    a co to za krem z żyworódki? Ja znam sok tylko, do picia

A u nas dziwnie. Zauważyłąm, że pogarsza się przy otulaczach wełnianych... Do tej pory wszystko było ok, Młody całe lato prawie spędził w wełniakach, a teraz właśnie go zsypuje. W PULach jest w miarę ok. Musze go często przewijać i wszystko wygląda w porządku.

Aha, i co ciekawe którejś nocy złożyliśmy pampersa i wszystko się uspokoiło...

Chusteryczka Awatar ewula
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Udało się znaleźć - mam coś takiego: http://www.doz.pl/apteka/p62254-Masc...ta_130_ml_tuba kupione w sklepie zielarskim.

Po 2 dniach stosowania było lepiej, ale już w poniedziałek wieczorem synek dostał z przodu krostek Nie wiem, czy to ta maść, czy chustki jednorazwe do pupy. W każdym razie ostatnio myję go co przewijanie pod kranem ciepłą wodą, jak go wysypało, to wklepywałam moje mleko, po wyschnięciu mąkę ziemniaczaną lub puder linomag. Kąpiel robiłam z dodatkiem wody po gotowaniu płatków owsianych. Właściwie po 2 dniach takiej kuracji pupcia śliczna, a płatki owsiane już zawsze będę miała w domu
    Ostatnio edytowane przez ewula ; 16-11-2012 o 11:26
    Adaś - 22.IV.2012 i Ania - 08.III.2014

Uprawnienia umieszczania postów