A o którym rozmiarze ecodidi mówicie? O one size? Tytanowa, dobrze rozumiem, ze mowiac o ichnich formowankach to chodzi Ci o bambusowy puch?
I super wątek![]()
A o którym rozmiarze ecodidi mówicie? O one size? Tytanowa, dobrze rozumiem, ze mowiac o ichnich formowankach to chodzi Ci o bambusowy puch?
I super wątek![]()
Ostatnio edytowane przez ania mania ; 01-01-2013 o 18:13
Tymek 30.05.2010
Luśka 13.03.2013
Saszka 20.07.2015
2011 [*] 2012 [*] 2014 [*]
Zwątpiłam pieluchując noworodka wielo. Nie wiem czy nie lepiej poczekać do 4 miesiąca (tak z córą wielo zaczynałam), kiedy częstotliwość wypróżniania jest mniejsza.
A jak koniecznie chcesz malucha wielorazówkami potraktować a nie chcesz mocniej inwestować to może coś one size. Chociaż ja akurat nie lubię , bo to jednak wielka pielucha na takiego malucha. Albo ew. małe otulacze i więcej wkładów (np. Sio itti bitti a w środek wkładki IB albo pocięta tetrówka).
Dharma, ale my używamy wielo (w dzień, na noc jedno) odkąd tylko młodemu odpadł kikut pępowiny
Itti Bitti M mam dwie, na wyprzedaży w Pieluszkarni nabyłam, czekają w szufladzie.
Fajnie, że polecacie też polskie pieluszki, bo bardzo mi się podobają ich wzory![]()
Witek 2012
Moja mała ma 7 miesięcy i nie jest wcale jakimś specjalnym szczuplakiem a powiem wam, że wcale one size nie są na nas dobreWiększość (bo nie wszystkie) przeciekają bo to tu to tam odstaje. Znacznie lepiej sprawdzają się rozmiarowe pieluchy. Nawet Flipy, które do niedawna były dobre jak mała schudła trochę zaczęły przeciekać
Na pewno wiem, że drugi raz na zapas pieluch bym nie kupowała
Każdy maluch jest inny i co innego mu pasuje.
Pierwsza moja myśl po przeczytaniu tematu:bambooty m - są co prawda rozmiarowe ale genialnie pasują i na 4 i na 8 miesięczniaka i nie jestem odosobniona w spostrzezeniach
A uzywalismy przeroznych kombinacji![]()
{baTonik} & {NasteczkaPółCiasteczka} 12.01.12
Bardzo fajny wątek. Taki dla mnie na czasie
My używamy Itti bitti. EMki na córę zaczęły pasować od 5 kg czyli jakoś jak miała 2 miesiące.
Dzisiaj udało mi się kupić w pieluszkarni w promocji 3 pieluchy IB rozmiar L![]()
Ja mam kieszonki MaleMe i jestem bardzo zadowolona.
Antosia ma 3 i pół miesiąca, 6 kg z małym haczykiem i super leżą. Pupka jest w nich super zgrabna![]()
Ja jestem wierna pieluchom i otulaczom małeMe już od noworodkapróbowałam też nappime, ale okazało się, że nam nie pasują-być może to wina welurku, bo mikropolaru nie próbowałam. Mój synek za każdym założeniem nappime miał mokre ciuszki. Jestem także zadowolona z kieszonki babyetty- jest zgrabniutka i nie uciska grubych nóżek
![]()
Z kieszonek - NappiMe i MałeMe. A z otulaczy wełniaki Ecodidi. U nas chinki pasowały gdzieś dopiero od 3-4 miesiąca, wcześniej zdarzały się ciągłe przecieki przy nóżkach.
Uczę zarządzania śmiechem i skutecznej radościfacebook.com/InstruktorkaSmiechu / Matka-Polka-chustonoszka
Starszak II 2012 i Młoda XII 2014