ja to bym lniane róże w czerwieni, albo jakie zielone chciała![]()
ja to bym lniane róże w czerwieni, albo jakie zielone chciała![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Aaa, widzicie, mnie się one bardziej widziały jako szaro-srebrne czy jakoś taki się zastanawiałam, czy ich właśnie w takim obsidianie, jak w braidzie nie wypuszczą, tzn. w takiej zdecydowanej czerni
Ale racja, pewnie drugiego takiego zestawienia nie będzie.
Zielone no jak najbardziej, i wydaje mi się, że niebieskich też jeszcze nie było? Ciemny niebieski byłby super![]()
Pisali,że niebieskości nie będzie.Tzn nie wiem czy w ogóle niebieskiego czy tylko eventide.
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
nie gryzie, choć jest lekko szorstka. Misia po godzinie spania (opierała policzek o połę) miała lekko zaczerwienioną skórę. Nosi fajnie!
na ebayu wisi jedna za ponad 300euro ale chętnych nie ma. ostatnio za 280 poszła 6tka. Obsidian ładny, ale strasznie smutny .... jak ktoś lubi takie dołujące chusty, to propozycja wymianki fajna
hmm co by Ci poradzić...
zacznę od tego,że nie bardzo wiem ile są warte rybki,bom nierybkowa ale Braidy jakoś straciły na wartości
Albo po prostu każdy trzyma kasę na następny rzut
Jak tylko wyszły każdy szukał a teraz już kilka widziałam za tetail albo z niewielką nadwyżką
myślę jednak,że to się zmieni i za jakiś czas znowu zaczną się cenić
IMO prędzej rybki stracą na wartości niż Obsidian
Oscha (nie preorderowa) to w sumie dobra lokata![]()
3 chyba 320cm mają
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)