formowanki różnią sie chłonnością, są dzienne i nocne
a jakie masz motherasy?
ja nakładam formowankę+otulacz od urodzenia na zmianę z innymi formami pieluszek
aha i są przezroczyste otulacze co by pięknych formowanek niezakrywać
formowanki różnią sie chłonnością, są dzienne i nocne
a jakie masz motherasy?
ja nakładam formowankę+otulacz od urodzenia na zmianę z innymi formami pieluszek
aha i są przezroczyste otulacze co by pięknych formowanek niezakrywać
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Dziękuję![]()
I już widzę sens w używaniu innych pieluch![]()
Niestety nie. Jak syn miał ok.5 miesięcy to miałam 3 kieszonki i mu zakładałam jak akurat były czyste. Lato się skończyło i przestałam. Niedawno wróciłam do wielo. Teraz mam 6 (będzie niedługo 8) i staram się w ciągu dnia mu zakładać, ale jak tak dalej pójdzie to może i na noc nie będę używać jednorazówek, bo mnie wciąga
A ja byłam przekonana, że to kieszonki są najchłonniejsze. Ile ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
![]()
Ostatnio edytowane przez Gundi ; 19-12-2012 o 23:09
2009
2012
Ja jak zaczynam przygode z wielo (a bedzie juz 8 miesiac naszego wielopieluchowania) to uparlam sie,ze kieszonki sa najlepsze. Bo najszybciej sie je montuje,bo najprosciej,bo ladne, maloskomplikowane i w ogole. Na noc jedynie szly AIO,bo najlepiej zdawaly egzamin.
Ale minelo troche czasu, pogniewalam sie na chinki i znalazlam wlasna droge. Po domu reczniki z ikei i otulacz (tanio,ekonomicznie i nawet skladanie tych recznikow nie jest straszne,mam juz poskladane w gotowe zestawy z wkladka polarowa,wiec zmiana na nowa to chwila i w dodatku mniej prania,bo otulacz starcza nawet na caly dzien). A otulacze tez sliczne,wiec oko cieszaNa wyjscia mamy kieszonki, zredukowane liczebnoscia do minimum (choc przyznam,ze nowa kupilam tylko dlatego,ze ladny wzor
). A na noc polubilam formowanki, trafilam na takie,ktore sa megachlonne i na prawde zdaja nocny egzamin.
Chyba do wszystkiego trzeba dojrzec![]()
Gad 2011