Marjen i jak Wasze odczucia po Kotolotkach?
My czytamy, ale mnie strasznie nudzi, a młody zachwycony, bo są tam koty.
Marjen i jak Wasze odczucia po Kotolotkach?
My czytamy, ale mnie strasznie nudzi, a młody zachwycony, bo są tam koty.
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Ja czytam szesciolatceją cieszą bo ona lubi kotki
Nie nudzą mnie, choć akcji porywającej nie maale trafiłam na kilka ładnych fragmentów, np ten o rękach "jeśli ręce będą dobre to nie będziesz musiał już nigdy polować, ale jeśli trafisz źle, to gorzej niż gdybys trafil na psa" /to niedosłownie bo z pamięci z łóżka teraz piszę
![]()
Z wielotomowej jest też cykl "niezwyczajni" Jennifer Bell, mojej córce się raczej podobało choć szał to nie był (tak 6 w skali do 10). Ja z kolei nudziłam się gdy czytałam , już (wtedy czytaliśmy sobie na zmianę)
Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
chyba jestem jak córka G-I, bo - teraz zdałam sobie sprawę - kompletnie nie mam pamięci do pieprzonych wątków, jakoś mnie widać zazwyczaj mało ekscytują; no pamiętam u Cherezińskiej, ale to raczej od strony literackiej mnie poruszyły - pierwszy, na który trafiłam, nie był przesadnie udany
Sama nie czytałam - poza jedną książką, z której wciąż coś pamiętam, więc widać wywarła na mnie wrażenie, ale jak młodo ją czytałam? - książek Mariana Brandysa, Końca świata Szwoleżerów, może to też pomysł dla anyczkowej Jadzi i dla qqrq'owego Ignasia?
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Moj Ignas juz nie czyta, co mnie bardzo smuci![]()
Niedawno przerabiali Quo vadis i "zmeczył" 10 rozdziałów (1 dostał ze znajomości lektury). Myslałam, ze go wciagnie, bo to jednak historia, ale nie.
Za to młodszy nieźle sie rozkrecił i mu nadal czytam choc sam tez wezmie i poczyta.
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter