Pokaż wyniki od 1 do 20 z 356

Wątek: ksiazki tematycznie - watek dyskusyjny; chomik #146!

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samuela Zobacz posta
    Jak Winston uratował święta
    24 i pół rozdziału, super jest, do każdego rozdziału jest zadanie przygotowujące do świąt
    Ja ją zamówiłam w księgarni internetowej już tydzień temu, co kilka dni przesuwają datę premiery i książki nie ma. Dziś dostałam maila, że znów przesunęli na 3 grudnia, zanim dojdzie będzie połowa miesiąca..... O książce wszędzie głośno, tylko jej nie ma... W Empiku są, ale za cenę okładkową niestety...

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Ja kupiłam z miesiąc temu, ale słyszałam, że są problemy z dostępnością.

Chustomanka Awatar aniaszew
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Mi anulowali tego Winstona w Bonito, teraz widzę , że cały czas niedostępny. Ja zakupiłam Kosmiczne Święta.
    Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012

Blog http://aniaszew.blox.pl/html

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aniaszew Zobacz posta
    Mi anulowali tego Winstona w Bonito, teraz widzę , że cały czas niedostępny. Ja zakupiłam Kosmiczne Święta.
    Ja chyba wyciągnę jutro Prezent dla Cebulki z szafy, choć o ile mój syn pewnie będzie nią zainteresowany to dla córki będzie za trudna. Winston byłby dla niej bardziej odpowiedni...

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

U nas będzie "Prezent dla Cebulki", mam nadzieję, że okaże się odpowiedni dla sześciolatka. W zeszłym roku czytaliśmy "Święta dzieci z dachów", bardzo polecam.
    Za rok pewnie sięgniemy po "Uwierzcie w Świętego Mikołaja" (już czeka na półce).
    Rozczarowała mnie za to świąteczna część Pettsona i Findusa ("Niezwykły Święty Mikołaj"). Nudy i dłużyzny, że hej...

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Ja mam spakowanego dla dzieciaków na jutro (początek kalendarza adwentowego) właśnie Niezwykłego świętego Mikołaja i Winstona. W szafie leży Wierzcie w Mikołaja, ale jednak poczeka na przyszły rok.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samuela Zobacz posta
    Ja mam spakowanego dla dzieciaków na jutro (początek kalendarza adwentowego) właśnie Niezwykłego świętego Mikołaja i Winstona. W szafie leży Wierzcie w Mikołaja, ale jednak poczeka na przyszły rok.
    Co z tym Winstonem, że to taki hit? Rzeczywiście fajny, czy brak dostępności nakręca chęć zakupu?

Chustoguru Awatar Araminta
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kustafa Zobacz posta
    U nas będzie "Prezent dla Cebulki", mam nadzieję, że okaże się odpowiedni dla sześciolatka. W zeszłym roku czytaliśmy "Święta dzieci z dachów", bardzo polecam.
    Za rok pewnie sięgniemy po "Uwierzcie w Świętego Mikołaja" (już czeka na półce).
    Rozczarowała mnie za to świąteczna część Pettsona i Findusa ("Niezwykły Święty Mikołaj"). Nudy i dłużyzny, że hej...
    Ja też polecam tę książkę.

Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1

Chustoguru Awatar AlicjaR
    Miejscowość
    Żywiec

Domyślnie

A co dla 4latki w temacie świąt? Macie może jakąś przystępną adaptację Opowieści wigilijnej do polecenia?
    Kornelka 25.03.2015, Józio 16.09.2017