Pokaż wyniki od 1 do 20 z 356

Wątek: ksiazki tematycznie - watek dyskusyjny; chomik #146!

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annagdynia Zobacz posta
    to ja jeszcze na Boże Narodzenie, skoro już wątek został wywołany w innym miejscy
    a tu się nie dopatrzyłam co się kryje w Krainie Mikołaja - wyszukiwanka mielismy o piratach i chłopakom się podobała, teraz będziemy szukać mikołaja

moje dziewczyny często ją wyciągają, pomimo pór roku

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków / Nisko

Domyślnie

A czy można prosić o propozycje o ludzkim ciele? Dziecko mnie męczy, żebym mu znalazła coś o płucach...

Chustoguru Awatar annagdynia
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

nie wiem czy było ale do przedszkola dodałabym jeszcze kotka splotka, on co prawda idzie do szkoły .... ale mój przedszkolak uwielbia
    synek lato 2008 synek wiosna 2011

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

dziewczyny obiecuje ponadrabiac braki w okolicach weekendowych/przyszlotygodniowych (W zaczyna full time w szkole!! )

saskia - na szybko - Swiat w obrazkach jest o ludzkim ciele, przegladne potem i sprawdze plucka - ale mysle, ze beda. Bawidoc tez byl, ale nie wiem czy jest gdzies do kupienia poza all - a tam ostatnio widzialam u witka - za jakis kosmos cenowy (jak zwykle zreszta, on/ona to naprawde komus sprzedaje???)

ja bym szkolny watek chyba zrobila osobno, coraz wiecej szkolniakow nam sie pojawia
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoguru Awatar annagdynia
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez saskia Zobacz posta
    A czy można prosić o propozycje o ludzkim ciele? Dziecko mnie męczy, żebym mu znalazła coś o płucach...
    ja właśnie dziś z biblio przyniosłam książeczki ADIBU - tajemnice ludzkiego ciała, może jest tam coś o płucach.... my mamy dlaczego jem, wypadają mi zęby, chce siusiu
    o takie

i jest jeszcze ta z obrazkami 3D
    synek lato 2008 synek wiosna 2011

Chustoguru Awatar weci
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Nie wiem czy to aktualne,
    dopiero znalazłam wątek i mam 2 pozycje do pierwszych grup.
    Nie wiem czy bierzecie pod uwagę stare książki jeśli tak to ta poniżej się nadaje
    Pory Roku:
    cała seria: Razem ze słonkiem, Marii Kownackiej.
    Stare książki wydane w hmmm 1986 mniej więcej, właśnie przerabiam z 4 latkiem Jesień(jest 6 cz. Przedwiośnie, Wiosna, Lato, Jesień, Jesienna Szaruga, Zima), ale one chyba bardziej dla 7-8 latków się nadają. Sporo wiedzy przekazywanej w przyjemny sposób, naprawdę fajne i angażujące propozycje zabaw, zadań.

Śmierć:
    Dzidziuś. Niewielka książeczka o wielkiej stracie. Agata Baranowska. wiek 5/6+
    Bardzo dobra i mądra książka. Stworzona tak aby pomóc zarówno rodzicom jak dzieciom, przejść to trudne wydarzenie. Pomaga nazwać emocje. Wiele tłumaczy.
    podaję link do lubimyczytać- bo str wydawnictwa już chyba nie istnieje
    http://lubimyczytac.pl/ksiazka/16389...elkiej-stracie
    J 2010, A [']2011, I 2013, D 2015, J 2019

kontakt:
    tartaZmarcepanem@gmail.com