Pokaż wyniki od 1 do 20 z 356

Wątek: ksiazki tematycznie - watek dyskusyjny; chomik #146!

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar szast.prast
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

KŁOPOTLIWA FIZJOLOGIA

disclaimer: oznaczenia wiekowe podaję w oparciu o obserwację własnego syna, albo o informacje od wydawców. czekam na Wasze sugestie.

Nocnik nad nocnikami - Alona Frankel, Nisza, wiek okołonocnikowy, książka występuje w wersji dla dziewczynek i chłopców

Gdzie jest mój nocnik? - Tony Ross, Olesiejuk, nakład wyczerpany, ale można znaleźć w antykwariatach i na allegro, wiek okołonocnikowy

Nocnik Maksa - Barbo Lindgren, Eva Susso, Zakamarki, wiek okołonocnikowy

Tronik - Martyna Skibińska, Joanna Olech, Wytwórnia, nakład wyczerpany, ale można upolować, warto, bo to wizualne arcydziełko! wiek: okołonocnikowy.

Żegnaj pieluszko, jak miś polubił nocnik - Bellinda Rodik, Debit, wiek okołonocnikowy

Kupa. Przyrodnicza wycieczka na stronę - Nicola Davies, Zakamarki, nakład wyczerpany, 2,5+

Mała książka o kupie - Pernilla Stalfelt, Czarna Owca, 2,5+

O małym krecie który chciał wiedzieć kto mu narobił na głowę - Wolf Erlbruch, Hokus Pokus, 2+

Psia kupa - Kwon Jeong-saeng, Wydawnictwo Kwiaty Orientu - Jul: "to bardziej o inności i (samo)akceptacji niż wypróżnieniach", 2,5+

Kupa wszystkich kup ew. Kupa Kupa Kupa (dwa różne tytuły) - Alex Schulman i Emma Adbåge, Czarna Owca, 6+

Robale. Czyli co nas zżera. - Nicola Davies, Dwie Siostry, nakład wyczerpany, wg opinii wydawcy: 6+, ale biorąc pod uwagę doświadczenie z innymi książkami tej autorki, sądzę że spodoba się (wizualnie) i 3-latkom

Wielki grzmot. Biegunka – Wojciech Feleszka, Ignacy Czwartos, Hokus Pokus, 5+

Zjedz to sam - A. i D. Mizielińscy, Znak Emotikon, o całym układzie trawiennym, 4+

i zagraniczne:

The Pop Up Book of Poo
    , wydawnictwo Walker, do kupienia na Amazonie

Poo Bum - urocza, raczej symboliczna niż naturalistyczna, jest na Amazonie

Liam Goes Poo In The Toilet - z wszystkich treningowych, które obejrzałam na Amazonie, ta wydała mi się najciekawsza graficznie. Można ją kupić z drugiej ręki.

The Gas We Pass - klasyka pierdziszologii, do kupienia z drugiej ręki.

Harvey, The Boy Who Couldn't Fart - czyli historyjka o chłopcu który nie potrafił puszczać bąków.
    Ostatnio edytowane przez szast.prast ; 01-11-2013 o 13:42

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Dziewczyny, edytowałam mojego posta ze świątecznymi książkami, jednak okazało się, że o kilku zapomniałam, jest ich więcej..
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Do pieluchowego jeszcze Basia, Franek i pielucha.

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

sprobuje dzis dodac przynajmniej Boze Narodzenie do pierwszego posta. bede dodawala tak jak wczesniej - z linkiem do strony i dodawala nr posta z okladkami, dobrze? bo jakbym chciala okladki wrzucac, to pierwszy post zajmie pierwszych kilkanascie stron
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Pewnie, że może być bez okładek, ten pierwszy post to ma być raczej taki drogowskaz.. Żeby było krótko na temat i przejrzyście
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Do nocnikowo-pieluszkowych jeszcz Pielucha Maksa

Chustoholiczka Awatar Chani
    Miejscowość
    Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

I "O sukcesie na sedesie" A.Frączek. Nasz ostatni hit domowy
    Miszka 30.03.2012r. i Miko 19.02.2015r.