Ja myślę, że tytuł nie musi być "chwytliwy i reklamowy"zainteresowani i tak będą odwiedzać dział regularnie
Ja myślę, że tytuł nie musi być "chwytliwy i reklamowy"zainteresowani i tak będą odwiedzać dział regularnie
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
w sumie racja, ale i tak warto zachecac.
murmle - ja bym chyba zrobila obrazkowe typu czeresniowa, mamoko etc. osobno - jako picture books. a 'okienkowe' osobno - zwlaszcza te twarde, bo tam jednak sporo wiedzy jest (mamy angielskich kilkanascie chyba i niektore spokojnie jeszcze czekaja na f - a jak kupilm Jak to dziala to sobie w brode plulam, ze po angielsku, bo mnei slownictwo techniczne przeroslo)
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Natala, literacka hersztko nasza, prowadź!
podoba mi się pomysł podzielenia się robotą, chętnie przygotuję wstępną listę oceaniczno-morską-słodkowodną (w rozbiciu na mieszkańców głębin oraz pojazdy służące się do przemieszczania po wodzie) oraz dokończę nocnikowo-defekacyjną (trochę już tego stafu mamy, pogrzebię za kolejnymi pozycjami). co Wy na to?