Pokaż wyniki od 1 do 20 z 356

Wątek: ksiazki tematycznie - watek dyskusyjny; chomik #146!

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez murmle Zobacz posta
    Spróbuję dzisiaj przygotować dział z ksiązkami obrazkowymi - wyszukiwankami żebyś mogła go wkleić i ewentualnie potem ludzie podopisują do doklejenia. Dam znac jak skończe żebyś mogła przekleić go na początek a potem tylko uzupełniać.

W ogóle mam propozycję żeby ten kto może zajął się jakimś "działem" to natali może łatwiej/szybciej będzie jeśli to potem tylko będzie uzupełniac. Znajdą się chętni na inne działy?
    dzieki. ja mam duzo pozapisywane, wiec spokojnie moge wklejac wszystko - wystarczy mi w sumie jak mi tytuly podpowiecie i kategorie wiekowe (to najwazniejsze). jak linki - to w miare mozliwosci do strony wydawnictwa (chyba, ze sie nie da) - bo z ksiegarni potem ksiazka znika i link nie ma sensu. angielskie w sumie moga byc amazonowe linki, bo tam nie znika raczej. jak inno-jezyczne to z linkami prosze od razu.

tylko nie na raz - wrzucicie troche na luz co bedzie co chcecie - pop-upy, obrazkowe, smoki, krolewny, atlasy, geografia, co komu do glowy przyjdzie - tylko po trochu i po weekendzie, po mnie czeka chustowe szalenstwo...

metis - zapomnialam wczoraj o zmianie tytulu, zaraz to zrobie, dzieki

dodane do 1 postu, poprawiony tytul - jak ktos ma lepszy to piszcie - nie mam pomyslu, zeby zachecal jakos...
    Ostatnio edytowane przez natala ; 18-10-2013 o 11:37
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoholiczka Awatar murmle

Domyślnie

Ja mam jeszcze pytanie czy do książek wyszukiwanek, książek obrazkowych, zaliczymy taki Recykling i Odpadki czy on by już raczej podpadał pod interaktywne, a znajdzie się takich więcej, to znaczy takich które mają trochę tekstu + na przykład okienka do odkrywania, do naciskania. To chyba mógłby być osobny dział jednak. Z podziałem na wiek.

Aha i ten dział z wyszukiwankami to ja skończę pewnie też najwcześniej dopiero po weekendzie

A tytuł, hm metis coś wyżej proponowała, ja jeszcze pomyślę. Coś krótkiego i chwytliwego

Aha i dział Komiksy też by warto zrobić.
    Ostatnio edytowane przez murmle ; 18-10-2013 o 12:03
    Fistaszek jest z nami od lutego 2011

Chustoholiczka Awatar Chani
    Miejscowość
    Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Ja myślę, że tytuł nie musi być "chwytliwy i reklamowy" zainteresowani i tak będą odwiedzać dział regularnie
    Miszka 30.03.2012r. i Miko 19.02.2015r.

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Chani Zobacz posta
    Ja myślę, że tytuł nie musi być "chwytliwy i reklamowy" zainteresowani i tak będą odwiedzać dział regularnie
    w sumie racja, ale i tak warto zachecac.

murmle - ja bym chyba zrobila obrazkowe typu czeresniowa, mamoko etc. osobno - jako picture books. a 'okienkowe' osobno - zwlaszcza te twarde, bo tam jednak sporo wiedzy jest (mamy angielskich kilkanascie chyba i niektore spokojnie jeszcze czekaja na f - a jak kupilm Jak to dziala to sobie w brode plulam, ze po angielsku, bo mnei slownictwo techniczne przeroslo )
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoholiczka Awatar szast.prast
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Natala, literacka hersztko nasza, prowadź!

podoba mi się pomysł podzielenia się robotą, chętnie przygotuję wstępną listę oceaniczno-morską-słodkowodną (w rozbiciu na mieszkańców głębin oraz pojazdy służące się do przemieszczania po wodzie) oraz dokończę nocnikowo-defekacyjną (trochę już tego stafu mamy, pogrzebię za kolejnymi pozycjami). co Wy na to?