Odpaliłam z serii SPa:
- Lawendę, ylang-ylang & geranium - sliczne jest tylko... trzeba siedziec z nosem w swieczce zeby cos czuc bylo....
- she butter & cedr tez ładne ale tez dosyc slabe...
Odpaliłam z serii SPa:
- Lawendę, ylang-ylang & geranium - sliczne jest tylko... trzeba siedziec z nosem w swieczce zeby cos czuc bylo....
- she butter & cedr tez ładne ale tez dosyc slabe...
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
Woskow SPA nie ma, ale sa olejki do kominka. I spray tez dlugo pachnie.
a jak olejki do kominka pachna - tak jak swieczki? a mocne sa?
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
nie mam pojęciawidziałam tylko w sklepie jakimś internetowym, dosyć drogo wychodziły.
Watek moj najulubienszy ozyl
Duzo czasu minelo, ale w kwestii zapachow u mnie nic sie nie zmienilo. Spa nade mna, spa we mnie![]()
Od jakiegos czasu uzywam olejkow spa (shea butter & cedar wood) I pachnie w calym (doslownie) domu.
Bardzo intensywne sa te olejki, kominek pale przewaznie gdzies w kuchni, a zapach rozplywa mi sie po calej chalupie.
Wg mnie olejki sa dwa razy tak intensywne jak woski, choc te ostatnie tez sa bardzo mocne, dlatego gdy po raz kolejny czytam , ze musicie palic po kilka godzin, zeby wyczuc ciutenke jakiegos zapachu ( a juz zwlaszcza spa z shea butter) to coraz bardziej jestem sklonna uwierzyc, ze po pierwsze primo albo ja mam super wyczulony wech, po drugie primo ze na polski rynek produkuje sie cos inkszego pod ta sama nazwa.
M 2010HM 2019
F 2012