Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Grubość storczowych pasiaków

Mieszany widok

Chustofanka Awatar cube

Domyślnie Grubość storczowych pasiaków

Hej!
    Czy ktoś macał realnie różne pasiaki storcza i ma porównanie z grubością? Miałam dwie Inki i gold była grubsza od lemony. Gdzieś czytałam, ze Anka grubsza od Inki. A jak inne wzory? Ulli, Albert?
    Tomek 1994, Franek 2002, Antek 2011

ulala.v
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cube Zobacz posta
    Hej!
    Czy ktoś macał realnie różne pasiaki storcza i ma porównanie z grubością? Miałam dwie Inki i gold była grubsza od lemony. Gdzieś czytałam, ze Anka grubsza od Inki. A jak inne wzory? Ulli, Albert?
    od rocznika jeszcze zależy, miałam alberta z 1997 i był megagruby, miałam młodszą Ankę i była podobna ale np Katmandu i Florka (pamięta ktoś jeszcze te chusty w ogóle?) były jak firanki.

Chustofanka Awatar cube

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ulala.v Zobacz posta
    od rocznika jeszcze zależy, miałam alberta z 1997 i był megagruby, miałam młodszą Ankę i była podobna ale np Katmandu i Florka (pamięta ktoś jeszcze te chusty w ogóle?) były jak firanki.
    No tak, ale Katmandu i Florka to hopki, a mi chodziło tylko o pasiaki storcza Ale i tak dziękuję

ulala.v
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cube Zobacz posta
    No tak, ale Katmandu i Florka to hopki, a mi chodziło tylko o pasiaki storcza Ale i tak dziękuję
    a no tak faktycznie dzieci mam stare, z obiegu wypadłam, usprawiedliwiona jestem

Chustofanka

Domyślnie

Rzeczywiście Anka grubsza, mam Inkę i kocham ją za kolory, ale macałam Ankę i przynajmniej od mojej była bardziej mięsista

Chustofanka Awatar cube

Domyślnie

Dopiszę, bo może komuś się przyda Z tych storczyków, które macałam, najgrubszy był starszy Albert, później Anna, Inka i na końcu Inka Lemony (wydaje mi się, że ta ostatnia była najcieńsza, ale to moje subiektywne odczucia, gramatury nie liczyłam ).

Uprawnienia umieszczania postów