A gdzie Wy to widzicie? Na fb nie mogę znalezc....
jak mogłam przegapić takie cudo, ide płakać![]()
Piękne to Okikcem, kcem je mieć
![]()
co mi odpisali jak błagalnie w mailu zapytałam czy coś zostało:
Thanks for getting in touch. I do appreciate that you were particularly interested in this wrap, and I am sorry you were unable to get one. Although we are sold out of Okinami Morgan with Bamboo, We'd like to let you know that we also have something similar coming early next week so there will be another opportunity.
czyli będzie ta sama kolorystyka w innym składzie![]()
Nie dziwię się, że inne wzory nie schodza zbyt szybkoa ten fiolet w tym wzorze- powala! super!
i nie ma już systemu rezerwacji przedmiotów w koszyku. Szkoda, bo to akurat było wg mnie na duży plus. Obawiam się, że teraz będzie jeszcze ciężej coś kupić (oczywiście pod warunkiem, że to będzie jakiś fajny, sprawdzony wypust, o ostatnie wzory się nie martwię)
oj, ja też przegapilam, a ono takie piękne!Ale to może i dobrze, bo mi się papier w drukarce do pieniędzy skończył
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Przejrzalam stronke, faktycznie mnostwo nowych wisi i wisi. Oscha pewnie zdezorientowana o co chodzi, ze juz nie rozchwytuja, probuje nowe strategie wrzucajac znienacka![]()
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Obiecali, no i jest- Okinami Morgan with Hemp
Poniżej porównanie z bambusowym (bambus pod spodem):
Oczywiście stąd: https://www.facebook.com/Oscha.Sling...type=1&theater
Wie ktoś kiedy??
Helenka 30.04.2013
Julek 09.04.2017
Może i bym chciała kupićAle nawet nie wiem jak u tej Oschy coś dorwać
![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza