anulowali, faktura mi sie wyswietlila, a w historii mam ja aktualnie jako cancelledpewnie sie skapneli, ze chcialam 4 i przysla na 4
nie no, dziewczyny, wyskoki nati sprzed 2 lat to byl pikus przy oschy![]()
anulowali, faktura mi sie wyswietlila, a w historii mam ja aktualnie jako cancelledpewnie sie skapneli, ze chcialam 4 i przysla na 4
nie no, dziewczyny, wyskoki nati sprzed 2 lat to byl pikus przy oschy![]()
2 + 7 (2005-2018)
margaretka to lepiej nie opłacaj póki co! Ja w pt czy czw opłaciłam vespersa, w sobotę mi niby kasę odesłali, a nadal na koncie nie mam...
Trzymam kciuki, aby nie anulowali!!![]()
a ja wlasnie dostalam mail, ze mi anulowali nie zaplacone zamowieniejuz napisaalm, ze nie dostalam rachunku, mam nadzieje, ze cokolwiek to bylo jeszcze na mnie czeka...(jak nie, zawsze mi moga dac willowa w ramach pociechy
).
burdel na kolkach jednym slowem...
edit: sprawdzilam w historii zamowieni - oki 5. ciekawe, wczoraj sprawdzalam, to nie bylo nic....
edit: info za FBWe had a site mess up this afternoon which led to a number of incorrect invoices being sent out for round two draw winners, and we have had to cancel these.
We are so sorry about this and the disappointment this has caused.
Ostatnio edytowane przez natala ; 30-04-2013 o 16:37
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
dooopa, nic mi nie przesla :/ mieli blad na stronie, powysylali faktury, ktorych nie bylo. bede sobie mogla zarezerwowac okinami - jedno z dwoch - ktore wyjda - w ramach rekompensaty, wlasnie mi napisali... czekam na odpowiedz kiedy to bedzie. czyli bede miala okinami, tylko nie wiem jakie, nie wiem z czym i nie wiem kiedya ja go chce na willowa probowac wymieniac, rzecz jasna...
edit: Zoe napisala, ze beda w przyszlym miesiacu prawdopodobnie. przynajmniej cos![]()
Ostatnio edytowane przez natala ; 30-04-2013 o 17:19
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Mi na szczęście nie anulowali, ufff![]()
gratulacje Karusekchoć nie widzę cudowności tego wzoru, ale i tak wielkie WOW! za to że chociaż komuś od nas się udało
![]()
wrociłam z pracy własnie
M. dostal okinami 4rke inv. i anulowali mu po godzinie
napisalam do nich
kiedy ten pre porder?
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
no M. miał 4rke od 15.15 do 15.53
szczyt
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Zoe da M. to nowe 5...podobno![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i