my tu gadu-gadu, ale czy jakikolwiek termin jest ? +/- ?
my tu gadu-gadu, ale czy jakikolwiek termin jest ? +/- ?
Jak coś to trza Zoanę pytaćAle z tego, co pisała wczoraj, to nie wiadomo. Dizewczyny ze spokojem, my tu z mamaslon forsę produkujemy, a to trochę trwa- mokrych banknotów nie przyjmą pewnie. A jak nam nie wyschną, to bedizemy musiały obkminiać napad na bank, więc dajcie nam trochę czasu, na obmyślenie planu idealnego
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
nie no. ja też właśnie potrzebuje czasu, bo czaruję kasiore, a to - jak wiadomo- chwilę trwa![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
ale okinami to moje musthave. niestety. co za życie, co za forum..!!!!!![]()
![]()
![]()
Hłe hłe zoanę zapytać ona wszystko wie
Ja tylko wnikliwie czytam wpisy na FB![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
ale ciężko będzie z produkcją forsy, cholewcia. lokatorka nam się z mieszkania wyprowadziła, więc bida, bida. ale j.w. okinami musthave, defą.![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Kurczaki, a gdzie wy tą kasę produkujecie? Może też się zatrudnię?![]()
ja tam czaruję![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Zuz, one są przepiękne! Scarista w sensie...
masha - nie musisz mi mówić, to jest chusta która wyleci jako ostatnia i to tylko jeśli zabraknie mi na chleb
i nie wiem czy to psychika czy jak ale w 20% różach lepiej mi się nosi niż w 50% oszowym lnie
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala