Ja też zalosuję dla Was![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Sie usmialam!!
Choc poniekad podzielam zdanie. Okinami mnie nigdy nie ujelo swoim wzorem. Ok - moze piekne to to na sciane, jak bitwa pod Grunwaldem - ale do wiazania
Za to jak weszly te pierwsze zdjecia Harrisa, ktore zdjeli - to mi powieka lekko zadrzala nad pieknem kolorystyki w wydaniu jedwabnym.
Marcel 3 lata
Kamila, wyrazasz moje mysli![]()
Dajcie spokój. To nowe Oki jest takie... przewidywalne, sztampowe rzekłabym... Kolor jakiego pełno u wielu firm... A stare było stylowe... Ubrać faceta w stare jeansy, buty górskie i taki kapelusz podróżnika! Ach! Już widzę mojego P. w tym starym Oki... ŻDŻARŁABYM![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Kochane, które uważają Okinami za szmatę do grobów czy inne takieserdecznie proszę o pomoc w losowaniu, bo ja bardzo chciałabym taką szmatkę
najchętniej rozmiar 3, ewentualnie 4
Z całego serca dziękuję za losy oddane na mnie
(koniec ogłoszeń)
![]()
o ja Cię, piękna
o której godzinie oscha ma w zwyczaju ogłaszać losowanie?
no i jakby tak ktoś chciał, to ja też bym bardzo prosiła o pomoc w losowaniu, rozm. 4, 5 albo i 6 nawet
Też chętnie przygarnę, stare, nowe...nieważane ... najchętniej 4.
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
kurcze, co mam brac?? chyba jedwab bedzie bardziej chodliwy??![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
a to na fejsie znow to nowe pokazuja?
royal blue czy skye?
Ostatnio edytowane przez yvona ; 18-05-2013 o 15:05
Yvona, są 2 nowe: Harris z dzikim jedwabiem i Sky bawełniane![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster