Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
nawet jak ktos nie chce klikać to niech klikabardzo proszę!!!
hahah
my tu z masha potrzebujemy jedna 6ste albo 4rkę i jedna 4rke albo 6ste![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ja dla siebie będę klikać, jak się uda to postaram się dwie wyklikać....
Tylko kiedy ją rzucą na pożarcie?![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Za parę tygodni, cokolwiek to oznacza.
I ma być Okinami Kai, czyli kolor bez zmian.
info z fb
"I asked Oscha when they would be re-releasing Okinami. They said sometime in the next few weeks!!Just thought I would share as I have had some recent offers for Oki (I am ISO) for $$$$$ or very HTF trades."
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Tak samo jak przedsprzedaż miała być po dwóch tygodniach.... Czyli teraz równie dobrze może być 9 tygodni![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Ja też poproszę! Nie 2, reszta się przyda albo wymieni, choć najchętniej 4 lub 5
Taaa... To sobie pomarzyłam![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
O matko, ile osób chce Okinami!widzę, że ciężko będzie z polowaniem.... No jedna osoba może jedynie dwie chusty kupić, wszytsko podczas polowania się wyjaśni co komu się uda....
Ale jest jeszcze sporo czasu!(obym na porodówce nie siedziała jak Okinami rzucą na stronęchoć to nawet prawdopodobne
)
nie polowałam, ale moim zdaniem nie ma rzeczy niemożliwychjedną chcę kupić na 100%, jak się uda drugą to będzie super
![]()
Zobaczymy jak to będzie.... Może nie aż tak tragicznie jak przy pierwszym wypuście okinami?![]()