Kupiłam kółkową. Ale mnie to wykończyło, naprawdę wolałam starą stronę. Tam się nie kupowało, ale w 15 min było po wszystkim.
To co się teraz działo? Nic nie wiem, bo naonczas byłam w drodze na zakupy ciuchowe
Mamosłon, Hester![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Zrobiłam tak - nie ładowała się, nie ładowała, załadowałam, zapakowałam do koszyka, zaczęłam płacić, rwało połączenie, ale w końcu doszam do płatności - w jakieś 10 min., wprowadzam dane i źle. Miałam zły kod, a prosiłam męża, żeby się naszykował
I nie pozwoliło mi wprowadzić drugi raz, bo niby już procedura została przeprowadzona i tak kółkowa poszła w siną dal. Potem odświeżałam, dużo razy, w końcu poddałam się, umyłam bobasy, zaśpiewałam wszystkie kolędy, zeszłam na dół, siadłam na kanapie, odświeżyłam raz, drugi i bam - wszystko add to cart, dodałam, zapłaciłam i jużCzyli ok 23 kupiłam, po 6 godzinach. Jak zrobię taką akcję jeszcze raz, to mnie mąż do wariatkowa wystawi.
Ech, a mi się oczywiśie nie udało - a już dawno żadna szmata mnie tak nie wzięła, no i to chyba pierwsza która tak się spodobała Małżowi![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Ten wzór jest dla mnie wspaniały - uwielbiam obraz, co poradzićTylko ten kolor - kompletnie nie to
![]()
A 2007, M 2009, Z 2010, A 2011, H 2017, P 2019
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE