Żem się spłukała doszczętnie, więc nic już nie biorę!Ale losować będę dla drogich koleżanek, bo coś ostatnio mam nadmiar szczęścia w tych "oszowych loteriach"
Czy strzelać w rozmiary 4-6, tak?
Żem się spłukała doszczętnie, więc nic już nie biorę!Ale losować będę dla drogich koleżanek, bo coś ostatnio mam nadmiar szczęścia w tych "oszowych loteriach"
Czy strzelać w rozmiary 4-6, tak?
W sumie zalosowac moge, czemu nie![]()
to w weekend, tak?
Losujcie dziewczyny, nawet jak Was ta szmata o ból zębów przyprawia - marzy mi się piąteczka dla malucha, ewentualnie zbliżone rozmiary![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
ja się będę odzywać jak wylosuje, tylmo czy potwierdzenie przychodzi na maila czy jak to jest?
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
Ja też chętna
A jak się bierze udział w losowaniu ???
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Roma, wchodzisz na stronke, logujesz sie (albo juz jestes zalogowana, jak ja), klikasz na produkt, i tam zamiast przyciskow "kupujacych" masz te "losujace". Klikasz na nie, przykladowo, trzy razy na szostke, albo po razie na trzy rozne rozmiary, potem idziesz do "checkoutu" i tam masz kliczek "enter draw". Klikasz i to tyle
![]()
Proscizna.
A pozniej juz czekasz
Wiecie, tak sobie mysle, jako VIP z Australii, moze mam forybo dwa razy losowalam, zawsze dostalam fakture i zawsze szybciutko potwierdzenie wyslania
![]()
From facebook:
Hiya, Any idea of when you will be starting the draw for Kai?
Lubię to! · · 2 godz. temu
Oscha Slings should be within the next hour
Po cichu mam nadzieję, na Okinami w nowych kolorach... Albo na coś dodatkowego![]()
no to co i komu losowac?
rzućcie proszę bezposrednim linkiem bo zanim mi się ta strona załaduje w telefonie żeby znaleźć co trzeba to nie ręczę za siebie![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
dziękuję. zapisałam się![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
zalosowałam...
Agnieszka, mama Hani (11.2011)i Jagody(12.2014)