Taka sobie chustozagadka![]()
Spostrzegawcze osoby dosc szybko znajda odpowiedz![]()
Taka sobie chustozagadka![]()
Spostrzegawcze osoby dosc szybko znajda odpowiedz![]()
mam powiedziec? widziałam w innym wątku
i to nie hibiscus![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
cynober! ale piękny![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
Bystre kobitki![]()
![]()
Prawda, ze troche przypomina hibiscusaCiesze sie, ze udalo sie uzyskac kontrast
![]()
nooo kontrast pierwsza klasa
dla miłośników czerwieni rarytas!! i to lepsze niż hibiscus bo z wełenką
![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Kolor tej chusty jest troche inny niz na taj fotce, moze jutro w swietle dziennym uda mi sie lepiej uchwycic cynoberka po liftingu![]()
slicznie cynoberkowi w tym nowym kolorku!
a mozna zapytac jaka to farbka, kolor i brand? no, wiem ze mozna zapytacale czy mozna uzyskac odpowiedz?
LIndo,cuuuuudddny cynober by Linda!!!!Jak ja pożadam takich energetycznych kolorów!!!!!!!
![]()
jak zwykle cudeńko smakowite!
Ja zwykle cudo![]()
Weronika 04.06.2009 i Antosia 13.08.2011
Cynoberek zostal zafarbowany 2 sloiczkami Prociona Acid dye (farbki do welny, jedwabiu..), farba nazywa sie burgund. Myslalam, ze wyjdzie duzo ciemniejszy odcien, ale cieze sie, ze udalo sie uzyskac konrast nitek![]()
Milorzab, chusta nie jest moja... ale przywioze ja do pomacania w poniedzialek.
Piękna chusta![]()
choć wolalabym Nino w tym kolorze to i tak wełenka Indio jest cudna... w dotyku pewnie też
Jak zwykle Lindo nieziemsko czarujesz kolorami![]()
A kto jest szczęśliwym posiadaczem tego cynoberka?
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
Lindo, dzieki za info. A cala ta dyskusja na TBW, jak to Procion moze nie dzialac na welnie i splukac sie kompletnie, co o tym myslisz? Czy Twoja jeszcze farbuje, myslisz ze bedzie?
Ja mam cynoberka i narazie zostawiam go "golego" ale przyznam ze zdjecia cynoberka a'la zimt/kobalt sa kuszace...
ALe dyskusja na TBW jest o farbach procion MX reactive dyes... farbkach do bawelny uzywanych do farbowania welny. Ja uzywam acid dyes, specjalnych farbek do welny, do farbowania w niskich temperaturach.
Super kolorek wyszedł![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Śliczna!