Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: To chyba nie dla mnie, czyli co robię źle?

Mieszany widok

Chustonoszka

Domyślnie

U mnie też wszystkie kieszonki przeciekają. W ogóle 90% pieluch, które miałam okazję testować przecieka niestety. Próbowałam różnych kombinacji z wkładkami. Niby dziewczynka a przecieki zawsze przy nóżkach u góry a nie na środku wcale. Nie sika jakoś bardzo dużo a jedna zawsze się wylewało. Polecam kupić kilka / kilkanaście rodzajów pieluszek używanych na bazarku. Jak najtańszych i testować. Niektórym dzieciom pasuje wszystko. Mamy zakładają chinki i nic nie cieknie. U mnie tak nie jest. Sprawdza się Flip + cokolwiek do środka a także CP nowej generacji i w miarę IB choć ich na dłuższe wyjście bym nie założyła bo po jakimś czasie jednak łapią wilgoć. Wytrwałości wierzę, że znajdziesz swoje najlepsze rozwiązanie. Próbowałaś jakiegoś otulacza i do środka np. prefold czy coś takiego?

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Mam tylko kieszonki, bo myślałam, że jak zakładanie będzie jak najbardziej przypominało pampki to i mąż i teściowa będą zakładali...
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Chustonoszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez letka82 Zobacz posta
    Mam tylko kieszonki, bo myślałam, że jak zakładanie będzie jak najbardziej przypominało pampki to i mąż i teściowa będą zakładali...
    Wiesz co ja też myślałam, że właśnie kieszonki będą najprostsze i dlatego na początku też tylko na kieszonki postawiłam. Ale niestety nie dla nas kieszonki. Wiesz co jest najlepsze? Jak mój maż został z małą na dwa tygodnie na tacierzyńskim a ja chodziłam do pracy to o dziwo nie zakładał AIO, które moim zdaniem proste, SIO czy ogólnie "gotowych" pieluch. Cały czas jechał na Flipach. Dla mnie właśnie Flip okazał się niezawodny i przez pewien czas tylko jego używałam szukając swojego idealnego rozwiązania.

Uprawnienia umieszczania postów