Witajcie! Na forum jestem już od początku ciąży, teraz córa ma 4,5 miesiąca, a ja dopiero teraz się witam. Nie wiem czy to normalne, że człowiek w internecie się bardziej wstydzi odezwać niż w świecie rzeczywistym, ale ja tak mam.
Trafiłam tu, bo zainteresowałam się pieluszkami wielo, potem wciągnęłam się w temat chust. Jeszcze przed narodzinami Tosi kupiłam dzięki bazarkowi forumowemu chustę elastyczną i początkowo w niej nosiłam - było bardzo fajnie, tylko trochę gorąco (sierpień był upalny). Później musiałam przestać, bo rehabilitant zabronił ze względu na asymetrię dzięcięcia. Jednakże po jakimś czasie trafiliśmy na innego rehabilitanta, który jak najbardziej polecił chustowanie w chuście tkanej... Jeszcze tego samego dnia kupiłam (znowu na bazarku) chustę LL i jesteśmy z córką bardzo zadowolone, że znowu możemy się motaćJak znowu poczuję przypływ odwagi, to zrobię zdjęcia i wstawię do oceny, czy w miarę dobrze to robimy. Jestem samoukiem, trenowałam na misiu jeszcze z brzuchem.
Trochę przydługie to powitanie, ale niech już będzie![]()

Jak znowu poczuję przypływ odwagi, to zrobię zdjęcia i wstawię do oceny, czy w miarę dobrze to robimy. Jestem samoukiem, trenowałam na misiu jeszcze z brzuchem.
Odpowiedz z cytatem

Sikorka 2012 

Spoko - ja też z tych nieśmiałych, na razie najwięcej to się w temacie powitalnym udzielam.